Love

7 x waarom humor het belangrijkste in een partner is

Een type. We hebben het allemaal: onze lover moet bruine krullen hebben met blauwe ogen, sportief, zorgzaam, goed kunnen koken, goed met kinderen kunnen omgaan, toch blond haar met groene ogen hebben, een goede kledingstijl hebben, aantrekkelijk zijn, goed in bed… Maar echt het allerbelangrijkste in onze lover is toch echt HU-MOR. Zonder humor is er echt niks aan in een relatie. En dit is waarom!

7 x waarom humor het belangrijkste is in een partner

En dan hebben we het niet over een klop-klop mop hè (al zijn die op zijn tijd ook wel leuk)!

Vermaak-skills zijn altijd aan

Of jullie nou net aan het daten zijn of al jaren. Jouw hilarische lover weet jou altijd te vermaken met zijn opmerkingen en grappen. 

Nooit awkward!

Neem jij je vlam voor het eerst mee naar je familie? Geen probleem, met wat humor breekt je lover al snel het ijs en voelt het hartstikke natuurlijk. Handy!

Observerend ingesteld

Om altijd de beste jokes te kunnen vertellen moet je lover natuurlijk wel op de hoogte zijn. Je partner zal daarom nooit iets niet aan jouw opmerken en je altijd een complimentje (of grap) geven over je nieuwe kapsel of nieuwe oorbellen.  

Je partner kan het goed vinden met je vrienden (als het goed is)

Moet jij je lover even alleen laten op een feestje met jouw vrienden? Waarschijnlijk merkt je lover niet eens dat je even bent gaan plassen omdat hij (of zij) veel te hard aan het lachen is met je vrienden. Is dat even gezellig!

Je lover straalt zelfvertrouwen uit

Mensen die altijd grappen kunnen maken en altijd een comeback hebben stralen gewoon zelfvertrouwen uit. En dat maakt hen gewoon heel aantrekkelijk. Je kan wel heel knap zijn, maar als je geen humor hebt is de keuze tussen een knappe of een grappige vlam erg snel gemaakt. 

Is altijd in staat een lach op je gezicht te toveren

Je lover heeft die superpower gewoon.

Jullie kunnen samen lachen over de stomste dingen

Hij kan jou echt buikpijn van het lachen geven. Heer-lijk. Wanneer je hem weer ziet weet je van tevoren al dat het een leuke avond wordt.

 

Lees ook:

Mensen met dit sterrenbeeld zijn de grootste knuffelaars

Weekhoroscoop; dit staat er voor jou op de planning deze week