Lifestyle

Vier je Oud en Nieuw met je partner? Dit zijn 5 originele date-ideeën

Dit jaar hebben we tante Corrie weer op visite met Oud en Nieuw, dus dat betekent dat je creatief moet zijn met hoe je het gaat vieren. Vier je dit alleen met je partner? Dan hebben wij hier wat originele date-ideeën voor jullie!

Originele date-ideeën om Oud en Nieuw te vieren met je partner

Ook als je het alleen met je partner viert, kan je het groots uitpakken en het speciaal maken. Dit jaar zitten de grootste feesten en het vuurwerk er ook niet in. Dit klinkt wat boring, maar met deze date-ideeën maak jij er samen ook een groots feest van!

1 Pak je diner groots uit!

Een diner bij dat ene goeie restaurant zit er niet meer in, maar dat betekent niet dat je dat niet thuis kan doen. Je kan uiteraard het eten laten bezorgen, of je maakt zelf een driegangenmenu. Samen koken is ook een leuke bezigheid én je hebt lekker eten!

2 Time to party

Alhoewel we het liefste in ons joggingpak zitten is het toch leuk om even je glitterjurk uit de kast te kunnen halen. Maak je huiskamer ook zo mooi mogelijk alsof er straks 10 mensen voor de deur kunnen staan. Ballonnen, slingers, glitters en champagne. Het is tijd voor een party voor jullie samen!

3 Staycation

Oud en Nieuw kan je uiteraard ook ergens anders vieren dan thuis. Een paar daagjes weg in Nederland, of als het kan in één van onze buurlanden. Je luidt het nieuwe jaar in in een luxe hotel of ergens in een ander huisje in plaats van op je eigen bank. Is toch net wat leuker! 

4 Filmmarathon

Niks mis met een avondje bankhangen, dekentje erbij en snacks natuurlijk. Kaarsjes aan en je hebt een romantisch Oud en Nieuw. Er zijn veel goede kerstfilms te zien op Netflix, of je gaat aan die spannende serie beginnen! 

5 Gamenight

Spelletjes avond hoort er wat ons betreft helemaal bij met Oud en Nieuw. Met z’n tweeën spicy spelletjes doen of toch twee vrienden uitnodigen om de leukste bordspellen te spelen. Het is jouw feest! Time to party!

Lees ook:

Science says: mensen met een zus zijn gelukkiger en dit is waarom

Wow: deze Netflix hack brengt jou op geheime categorieën