Films & Series

Wiehoe! Chantal Janzen krijgt een nieuwe serie op Videoland

Chantal Janzen kennen we natuurlijk allemaal van de televisie. Maar naast de vele tv-programma’s die Chantal presenteert is ze ook al jaren musicalster, actrice, zangeres en de oprichtster van het populaire blad &C. Maar dat niet alleen meer. Ze bedenkt nu namelijk ook zelf programma’s en hierover heeft Chantal leuk nieuws: ze krijgt een eigen serie op Videoland! 

Wiehoe! Chantal Janzen krijgt een nieuwe serie op Videoland

Chantal Janzen krijgt een nieuwe serie op Videoland! Het is geen realityserie, want dat is niks voor Chantal. Wat het wel wordt, is een programma over de positieve- en negatieve kanten van het hebben van een samengesteld gezin. Chantal liep al langer met het idee om een dramedy (drama-comedy) te maken over de samenstelling van gezinnen omdat het heel dicht bij haar staat.

Familie is voor Chantal het allerbelangrijkste in het leven en dat is ook niet zo gek als je zelf onderdeel bent van een groot gezin. Maar hoe leuk een samengesteld gezin ook is, het het heeft ook genoeg uitdagingen. Ook Chantal ervaarde dit en besloot dit in beeld te brengen. Dit zijn vaak hele grappige en mooie situaties. Maar ook de moeilijkheden en struggles zal Chantal laten zien. Hiermee hoopt Chantal dat de serie voor velen herkenbaar zal zijn. Om aan het hoofd te staan van een dramaserie is voor de succesvolle Chantal een nieuwe, maar fantastische stap. 

View post on Instagram
 

Bekendmaking

Chantal maakte het geweldige nieuws vandaag bekend op haar Instagram. Om verwarring te voorkomen besloot Chantal wel nog even extra te benadrukken dat het geen realityserie wordt. ‘Voor de duidelijkheid, het wordt géén realityserie😬’ schreef ze onder haar Instagram post. Ze sluit haar bericht af met: ‘Ik heb hier zo ontzettend veel zin in!’. Wij ook Chantal! 

Gaan jullie kijken naar deze nieuwe Videoland serie?

Lees ook:

Zien: Rijk Hofman en Loiza Lamers presenteren het nieuwe reality-programma ´Singletown´

Yehes: dit is wanneer we After We Fell kunnen streamen

Beeld: Instagram