News

Dit is hoe het nu met AYTO’s Boudewijn en Michèle gaat

Boudewijn en Michèle waren elkaars eerste perfecte match in Are You The One, en alles leek tijdens het programma heel erg goed te gaan tussen de twee. Maar hoe gaat het nu met ze nu zij terug in Nederland zijn?

Zo gaat het nu met AYTO’S Boudewijn en Michèle

Tijdens Are You The One konden we niet om de klik van Boudewijn en Michèle heen en toen zij elkaars perfecte match waren, kwam dat voor ons dan ook niet als een verrassing. Nu heeft Michèle in een interview met Grazia laten weten hoe het terug in Nederland met hen gaat en of ze  al een relatie hebben: “We hadden in het programma al een keer tegen elkaar gezegd dat we als vrienden verder wilden gaan, en dat we in Nederland nog wel zouden afspreken en konden kijken of er meer kon ontstaan. We hebben elkaar zeker nog gezien, maar eigenlijk was dat altijd vriendschappelijk.” Helaas is er geen liefde voor Michèle en Boudewijn na het programma ontstaan, maar dat betekent gelukkig niet dat zij elkaar ook niet meer spreken. Zo spreken zij elkaar namelijk dagelijks en hebben zij het erg gezellig. 

Zij hebben samen drankjes gedaan

Ook spreken Boudewijn en Michèle nog af en hadden zij laatst zelfs nog drankjes gedaan bij Michèle thuis, maar dat was allemaal we puur vriendschappelijk. Zo hebben zij het over het programma gehad en wat zij allemaal hebben meegemaakt. En dat is natuurlijk best wat, in zo’n realityprogramma. Kortom; er is gelukkig wel een hele mooie vriendschap tussen Michèle en Boudewijn opgebloeid na het programma en dat is  ook wat waard, maar we hadden ze natuurlijk als einde voor het programma liever super verliefd op elkaar zien worden…

Lees ook:

Wow: Nico uit Temptation Island gaat de ring in tegen Niek Marijnissen

Dit zijn de raarste fantasieën over een bedavontuurtje