News

Wow: Nico uit Temptation Island gaat de ring in tegen Niek Marijnissen

Het is al een tijdje geleden sinds we Nico Gossye op televisie hebben gezien. Maar gelukkig komt daar nu verandering in, want Nico doet mee aan Boxing Influencers waarbij hij het opneemt tegen de enige echte runner-up van The Bachelorette Niek Marijnissen!

Nico uit Temptation Island neemt het op tegen Niek Marijnissen

Nico kennen we natuurlijk al uit Ex on the Beach en Temptation Island waar zijn relatie met Donna met veel drama sneuvelde. Maar nu kunnen we Nico weer op televisie zien, hij doet namelijk mee aan Boxing Influencers, waarbij het opneemt tegen de runner-up van The Bachelorette en het vriendje van Joan Spronk, Niek Marijnissen. Ben jij ook zo benieuwd naar dit gevecht? Dan kun je dit op dinsdag 28 december via de betaalde livestream van Boxing Influencers checken!

View post on Instagram
 

Efrain gaat ook de ring in…

Nico is niet de enige uit het vorige seizoen van Temptation Island die we in de ring gaan zien, want zijn maat Efrain is ook van de partij. Hij neemt het op tegen Zach die we natuurlijk ook al kennen van tempa en de rivaliteit is tussen de boys al aardig te zien. Zo schrijft Zach op Instagram: “Ik neem het op tegen mijn grootste fanboy en tevens aartsrivaal Efrain.” En als we de jongens een beetje kennen geven zij zichzelf niet zo snel gewonnen, dus wij kunnen echt niet wachten! Daarnaast zijn Alex Maas en Levi Curiel ook tegen elkaar te zien in de ring, al met al een hoop spektakel en wij gaan zeker kijken…

View post on Instagram
 

Lees ook:

Wow: drugsschandaal tijdens de opnames van Temptation Island

OMG: het nieuwe seizoen van Temptation Island wordt heftiger dan ooit en dit is waarom

 

Must reads 👀