Love

5 redenen waarom single zijn met kerst he-le-maal niet erg is

single-met-kerst

De feelings van het hebben van een lover worden met kerst vijftien keer vermenigvuldigd, al die zoetsappige kerstnummers en de foto’s. Met kerst is het altijd hetzelfde liedje maar gelukkig is het okay om single te zijn en dit is waarom! 

1. Scheelt geld

Als je naast je ouders, broers en zussen ook nog voor je lover een kerstcadeau moet kopen is je salaris er snel doorheen. In plaats van aan je lover iets geven, geef jij lekker iets aan jezelf!

2. Scheelt ruimte

Nu we weer collectief binnen zitten door tante Corrie scheelt het een hoop gedoe met regelen hoeveel mensen er mogen komen op visite. Dus het scheelt al heel dat dat jij geen +1 hebt voor je familie!

3. Meer voor jou

Met eten is dit natuurlijk een groot voordeel. Je hoeft minder te delen en kan meer zelf opeten. Je lover zal maar een schranser zijn en een hapje van jouw toetje willen. No way José!

4. More attention please

Meer liefde voor jezelf; YES! Met één gast minder die jouw spotlight kan stelen heb jij meer aandacht. Die verhalen over wat jij hebt meegemaakt moeten gehoord worden en die aandacht vind jij stiekem ge-wel-dig!

5. Geen schoonfamilie

En als laatste is het ook helemaal niet erg om single te zijn met kerst, omdat je dan geen awkward situatie met je schoonfamilie of van die nare momenten hoeft te beleven.. Jij kan gewoon vertrouwd bij je eigen familie zijn en hoeft je ook niet voor te bereiden op moeilijke vragen.