Love

De tweede date is dus belangrijker dan de eerste date en dit is waarom

Phew! Die eerste date zit erop en wat was het gezellig. Nu willen jullie elkaar nog wel een keer zien, dus hebben jullie de tweede date al ingepland! Maar wist jij dat de tweede date eigenlijk veel belangrijker is dan de eerste date? Wij vertellen jullie waarom.   

Dit is waarom de tweede date date belangrijker is dan de eerste

Na de eerste date denk jij dat het belangrijkste moment gehad hebt, maar dat is dus helemaal niet waar. Sorry girl! 

Eerste date

Op die eerste date kennen jullie elkaar natuurlijk nog niet zo goed. Het is daarom voor jullie beide extra belangrijk om er op en top uit te zien en jezelf van de beste kant te laten zien. Maar dat kan dan ook het enige zijn waar je mee bezig bent tijdens de eerste date. Het kan dan alsnog heel gezellig zijn, maar op die manier krijg je dus niet de kans om je date goed te leren kennen. Gelukkig is daten ervoor bedoeld om je nieuwe vlam zo goed mogelijk te leren kennen. Op naar de volgende, dus!    

Tweede date

Die tweede date is eigenlijk belangrijker! Dan leren jullie elkaar pas echt kennen. Na de eerste date weten jullie elkaars lichaamshouding en manier van praten, dus een iets relaxtere sfeer. Jullie weten dus beter hoe jullie je moeten gedragen en misschien is er al een subtiele aanraking af en toe. De tweede date geeft ook aan dat jullie elkaar echt weer willen zien, wat voor een leuke spanning zorgt. Zo komen jullie erachter of de klik net zo leuk is als op de eerste date, of dat jullie het er toch maar bij die eerste twee dates houden. 

 

Lees ook:

Ongemakkelijke date? Probeer deze vijf dingen eens om het leuk te maken 

5 x waarom Kerst mét partner leuker is 

Must reads 👀