Films & Series

Yehes: dit is wanneer we After We Fell kunnen streamen

Ben jij ook gek op de After-films? Dan hebben wij super goed nieuws voor je: je kunt After We Fell namelijk deze maand nog thuis gaan streamen en dat is natuurlijk wat we willen, nu we veel meer thuis zitten dan normaal! 

Dit is wanneer we After We Fell kunnen streamen

We konden natuurlijk al van After We Fell genieten in de bioscoop, maar toen was het nog een groot mysterie op welke streamingdienst hij uiteindelijk zou gaan komen. Gelukkig zijn de speculaties nu voorbij en weten we inmiddels dat hij niet zoals in Amerika op Netflix te zien zal zijn. Want in Nederland kunnen we de film vanaf  23 december op Amazon Prime Video bingewatchen. Mocht je daar nou nog geen abonnement op hebben? Dan kun je After We Fell ook op DVD kopen of streamen via Pathé Thuis!

 

Waar gaat After We Fell over? 

In After We Fell is Tessa aangenomen voor haar droombaan in Seattle, maar de avond voor haar verhuizing begint Hardin heel jaloers te worden en dreigt hij het zelfs uit te maken. Dit is natuurlijk al heftig genoeg, maar als Tessa’s vader dan ook nog schokkend nieuws heeft over Hardin zijn verleden barst de bom pas echt. Waardoor Hardin en Tessa de keuze moeten maken of zij willen vechten voor hun relatie of dat zij elkaar toch echt zullen laten gaan…  

Er komen nog meer After-films aan

Als je dacht dat After We Fell de laatste After-film ever was? Dan heb je het goed mis, want er zijn nog twee films on the way! Zo komen er namelijk nog een prequel en een next-generation sequal aan. In de prequel gaan we vooral zien hoe Hardin was voordat hij Tessa ontmoette en hoe hij is geworden zoals hij is. Waarbij zijn familietrauma’s en eerdere relaties aan bod komen en omdat we natuurlijk een jongere versie van Hardin gaan zien, zal Hero Fiennes Tiffin helaas niet in deze film te zien zijn… Be right back, even huilen!  

In de After next-generation sequal gaan we in de toekomst kijken en kunnen we zien hoe het met Hardin en Tessa gaat als zij kinderen hebben gekregen. Waaruit je natuurlijk kan opmaken dat Hardin en Tessa het wel gaan redden samen… Ze krijgen namelijk twee kinderen die Emery en Auden gaan heten en als zij hetzelfde karakter hebben als hun ouders, hebben Hardin en Tessa nog wel het één en ander met hun kinderen te stellen! Wij zijn echt mega benieuwd naar deze nieuwe After-films en kunnen echt niet wachten tot er meer over bekend is… 

Lees ook: 

Met deze TikTok-trend kan je nu ruilen van huis zoals in de film The Holiday

Hier wil je slapen: de Italiaanse villa uit House of Gucci