News

Love Island’s Sebastiana is helemaal klaar met alle haatreacties op haar nieuwe vriend

Sebastiana kennen we allemaal nog wel! Twee jaar geleden deed zij mee aan Love Island. Tijdens dit liefdesavontuurtje was de beauty helemaal hoteldebotel van Martin. Helaas was deze romance van korte duur, na het programma ging het stel namelijk alsnog uit elkaar. Sebastiana heeft inmiddels een nieuwe vlam! Maar haar volgers lijken niet zo blij voor haar te zijn als dat ze had gehoopt…

Love Island’s Sebastiana reageert op alle haatreacties op haar nieuwe vriend

Sebastiana is niet zo’n fan van alles over haar liefdesleven delen. Dat zij haar nieuwe lover zo lang voor zichzelf heeft weten te houden is dan ook echt een prestatie. Onlangs besloot ze toch een klein fotootje te delen van haar nieuwe lover. Dat bleek achteraf echt een hele grote fout. Op de foto is te zien hoe de twee aan het shoppen zijn. En daar zijn haar volgers het echt niet mee eens: zij hebben geconcludeerd dat haar nieuwe vlam dan maar een sugar daddy moet zijn! Sebastiana kan er niet meer omheen en besloot te reageren op alle haatreacties.

Sugardaddy

“Ik krijg heel veel berichten dat mijn nieuwe vriend een sugar daddy is. Ik heb nooit jongens gepost waar ik mee aan het daten was. Ik date niet om te daten, maar om de juiste persoon te vinden en daarmee te trouwen. Het feit dat jullie – een stelletje zielige misgunners – niets beters kunnen zeggen dan dat ik hem gebruik of dat hij een sugar daddy is, bewijst hoe zielig jullie leven is. Mij iets misgunnen gaat jullie niets bijbrengen, rijker of slimmer maken”, schrijft Sebastiana in het bericht.

Reactie van Sebastiana

“De meesten onder jullie kennen mij niet”, gaat ze verder. “Ik laat jullie zien wat ik wil laten zien. Jullie kennen mijn hart niet, en jullie weten niet wat ik voel. Gelieve jullie belachelijke commentaar voor jezelf te houden… Ik ben gelukkiger dan ooit. Ik heb niet alleen mijn persoon gevonden, maar ook mezelf. En luister naar mijn woorden: afgunst is een van de grootste zonden. Als je afgunstig bent, zal God ervoor zorgen dat je nooit krijgt waar je om vraagt.” Duidelijk dus!

Wie de nieuwe lover is?

Wie Sebastiana’s nieuwe lover precies is, weten we helaas nog niet. We hopen natuurlijk dat ze dit zelf bekend maakt op haar Instagram. Maar na dit fiasco zien wij dat helaas nog niet zo snel gebeuren…

Lees ook:

OMG: het nieuwe seizoen van Temptation Island wordt heftiger dan ooit en dit is waarom

Dit is wat het betekent als jij droomt dat je zwanger bent