News

OMG: dít is de winnaar van Expeditie Robinson!

Natuurlijk hebben wij ook dit seizoen Expeditie Robinson gevolgd en na wekenlange beproevingen is er ein-de-lijk een winnaar! Gisteren hebben Do, Robbert Anouk en Britt tegen elkaar gestreden en namen het nog één keer tegen elkaar op.

Dé winnaar van Expeditie Robinson 2021!

Dit seizoen was spannender dan ooit,  oud-deelnemers konden namelijk weer mee doen om hun Expeditie af te maken. In de finale hebben Do, Robbert, Anouk en Britt tegen elkaar gestreden en er is een terechte winnaar uitgekomen! Wij hebben de finale in ieder geval met spanning gekeken!

And the winner is…

ROBBERT! In de finale zagen we dus hoe deze vier toppers in de laatste beproeving hebben gestreden en Robbert ging er met de winst vandoor. De 23-jarige Youtuber mag zichzelf dus de winnaar van Expeditie Robinson noemen. Dit jaar was de concurrentie groot, want er deden ook oude bekenden mee aan dit seizoen. De oud-deelnemers kregen een tweede kans om zichzelf te bewijzen en hun Expeditie af te maken. Robbert is de jongste kandidaat die dit seizoen mee deed en dus ook heeft gewonnen. U did it Robbert!  

View post on Instagram
 

Twijfels

Dat Robbert een confidence boost heeft gekregen is zeker. Hij vertelde aan Grazia dat hij op het eiland heeft ontdekt dat hij minder aan zichzelf moet twijfelen. Ook vertelt hij dat hij jong is en net begint met alles, en dus een enorme twijfelkont kan zijn. Robbert is erachter gekomen dat hij meer kon dan dat hij dacht. En door dit spel te winnen heeft hij zich goed bewezen! Op Instagram laat Robbert weten dat hij súper blij is en krijgt ook veel positieve reacties! We are proud of you!

Lees ook:

OMG: het nieuwe seizoen van Temptation Island wordt heftiger dan ooit en dit is waarom

Deze sterrenbeelden zijn écht geschikt voor Expeditie Robinson