Lifestyle

Deze dingen herken jij als je een échte huismus bent

Niks is fijner dan thuis zijn. Lekker op de bank met je dekentje en Netflix aan, nothing better than that! Natuurlijk is met vriendinnen leuke dingen doen ook leuk, maar het liefste ben je toch thuis. Deze dingen herken je sowieso als je een échte huismus bent.

Deze dingen herken je als je een echte huismus bent

Natuurlijk vind je het ook leuk om op stap te gaan, maar leuker is om thuis te komen. Het liefst kom jij je huis niet eens uit! Deze dingen herken jij so-wie-so.

Je bent liever thuis

Superleuk met vriendinnen of familie de deur uit, maar jij bent toch het liefste thuis. Lekker op je eigen bank een filmpje kijken of in je eigen bed chillen is helemaal je ding. Je kan niet zonder je vrienden en familie, maar er gaat niks boven je eigen plekje.

Kunnen we weer gaan?

Je vriendinnen hebben je eindelijk overgehaald om mee die kroeg in te gaan en jij bent al aan het bedenken hoe laat je naar huis wilt gaan. Tuurlijk is het gezellig, maar jij wil gewoon weer wat tijd voor jezelf.

Online shoppen

Naar de winkel gaan om kleding te kopen of je boodschappen te halen? Nee hoor, waarom dat doen als je ook gewoon vanaf je bank met een dekentje alles online kan bestellen?

Regen

Mensen hebben hier een hekel aan maar jij vindt het heerlijk, als je binnen bent dan. Het getik op de ramen en een goed excuus om cozy je bed in te duiken. 

Afzeggen

Je vrienden en familie weten al dat ze jou moeten overhalen om ergens heen te gaan en zijn er dus ook al voorbereid dat jij op het laatste moment wil afzeggen. Maar hier trappen zij niet meer in. Jij bent écht het liefste thuis! 

FOMO

Fear of missing out komt niet voor in jouw woordenboek. Jij bent helemaal niet bang om iets te missen en die juicy details hoor jij later wel van je vriendinnen. Jij hebt namelijk een date met Netflix en je bed!

Bank

Bedoel je mijn leefruimte? Het kiezen van je bank is de belangrijkste keuze voor en het liefst moet hij zo comfortabel mogelijk zijn. Jij leeft voor deze bank en zal hier ook veel tijd op spenderen.

Lees ook:

Bijna de Malediven: naar deze Griekse bungalows op het water wil je echt heen

Deze nummers kan je het beste opzetten voor een sexy avond samen