Films & Series

Met deze TikTok-trend kan je nu ruilen van huis zoals in de film The Holiday

The Holiday is een kerstfilm, waarvan we hopen dat we het ooit mogen meemaken en dat kan nu ook. Want op TikTok wordt aangeboden om van huis te ruilen rond de feestdagen. Dus grijp je kans en ontmoet jouw droomman! 

Je kunt van huis ruilen als in The Holiday
 

De klassieke kerstfilm The Holiday gaat over Amanda uit de Verenigde Staten en over Iris uit Engeland, beide dames hebben relatieproblemen en willen het liefste even ontsnappen van thuis tijdens de feestdagen. Daarom besluiten zij van huis te ruilen en daardoor brengt Iris de Kerstdagen door in Hollywood en gaat Amanda naar de cottage van iris in Engeland. Tijdens hun ruil worden zij veel gelukkiger en of course ook verliefd. En iedere keer als we de film kijken, hopen wij ook een keer de gelukkige te zijn die zo’n huis ruil mee mag maken en dat kan nu ook!

Een TikTokker biedt een ruil aan

De TikTokker Grace Gagnon heeft namelijk de stoute schoenen aangetrokken en een video op haar TikTok-account gepost met de vraag of iemand in Engeland van huis wil ruilen tijdens de kerstvakantie. Hierbij schreef zij dat je bonuspunten krijgt als je een knappe single broer hebt en hier bedoelt zij natuurlijk de broer van Iris mee uit The Holiday. Zelf woont zij in Boston en heeft zij een appartement in de aanbieding: “Het lijkt mij leuk om ergens heen te gaan, niet voor de Kerst, maar na de Kerst. Ik heb geen plannen voor oudejaarsavond, dus als ik het aan de andere kant van de vijver kan vieren, zou ik erg blij zijn.” En misschien dat jij haar wel kunt overtuigen dat Amsterdam ook heel magisch is tijdens de feestdagen, want New Years Eve in Amerika is toch wel heel gaaf, right?

Alles verloopt veilig

Mocht je twijfelen omdat het best gevaarlijk is om zomaar met iemand van huis te ruilen, maak je dan vooral geen zorgen. Grace heeft namelijk een Google-formulier gemaakt die serieuze kanshebbers kunnen invullen en om ervoor te zorgen dat de ruil veilig verloopt, gaat het via een officiële website. Ben je nou net te laat bij Grace, dan komen er waarschijnlijk nog veel meer TikTokkers die serieus van huis zouden willen ruilen met Oud en Nieuw, want deze trend is nog maar net begonnen! 

 

Lees ook: 

Handig voor Kerst: zo zorg je ervoor dat het niet ontzettend stinkt in huis na het gourmetten

Flaneren met kerst? Dit zijn dé outfits die je aan moet doen!