News

Donna van Temptation Island is onherkenbaar na bezoekje aan de kapper

Donna kennen we natuurlijk uit Temptation Island waar ze de ultieme relatietest met haar Nico helaas niet overleefde. Maar nu is de girl happy single en heeft zij echt een glow up gehad, want na een bezoekje aan de kapper is Donna  onherkenbaar!

Donna uit Temptation Island is onherkenbaar 

Temptation Island ging voor Donna niet zoals gehoopt, zo maakte Nico tijdens het programma aan haar bekend een aantal weken voor hun deelname vreemd te zijn gegaan en ging het er hard aan toe tijdens Nico zijn dreamdate met Lauren… Zoals iedereen hoopte, werd het na het programma helaas ook niets met single Jimi, waar Donna tijdens Temptation heel close mee was. Donna bleef dus happy single achter en zo te zien zorgt zij dan ook goed voor zichzelf, want na een bezoekje aan de kapper ziet Donna er echt onherkenbaar uit. Zo heeft de girl gekozen voor curtain bangs en dit staat haar fantastisch, waardoor haar ogen er nog meer uitspringen. Kortom zij heeft echt een glow up gekregen na Temptation Island! 

Donna krijgt alleen maar positieve reacties

De volgers van Donna zijn het duidelijk met ons eens en reageren dan ook heel positief op haar Instagram post. Zo schrijven volgers onder andere: “Wat een natuurlijke schoonheid.” en “Super mooi, Donna.” Daar sluiten wij ons helemaal bij aan en wij hopen dat zij met deze look een leuke nieuwe man ontmoet, die haar behandeld zoals zij behandeld moet worden, want look at her! 

View post on Instagram
 

Lees ook:

It’s getting hot in here: dit zijn de knapste F1-coureurs

Dit is wanneer we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw