News

Huh? Heeft Maan nou botox gehad?

Deze week werd via een filmpje bekend gemaakt dat Maan een backstage coach bij The Voice of Holland wordt, maar veel fans vinden haar er heel anders uit zien dan normaal. Waardoor het los ging op de socials…

Heeft Maan de Steenwinkel botox gedaan?

Deze week werd er bekend gemaakt dat Typhoon en Maan backstage coaches bij The Voice of Holland worden. Hiermee bieden zij deelnemers waarvoor niet gedraaid wordt, toch een tweede kans en dan kunnen die personen bij hen in het team aansluiten. Super leuk, maar de video waarin dit bekend werd gemaakt zorgde voor een hoop negatieve reacties op de socials. Veel fans vinden namelijk dat Maan er heel anders uitziet. Zo wordt er dan ook massaal gereageerd met reacties als: “OMG, heeft ze meegedaan aan de grote gezichtsverbouwing?”

Eerder gingen er al gossips over botox de rondte

Het zou natuurlijk aan de slechte lichtinval kunnen liggen, maar eerder gingen er ook al geruchten dat Maan botox zou hebben gebruikt. Toen zij en Snelle in maart optraden tijdens de eerste Liveshow van The Voice of Holland, om precies te zijn. Zo kwamen er toen al reacties op Twitter zoals: “Inderdaad, lekker volgespoten met botox, heerlijk nep. En ze was ooit zo mooi, treurig dit.” en “Wat heeft Maan aan haar gezicht laten verbouwen?” Volgens de cosmetische arts Robert Schoemacher klopte er toen niets van de geruchten en zag hij niks geks aan Maan: “Als je op die leeftijd geen rimpels hebt is dat heel normaal. Ik zie niks bijzonders aan haar, gewoon een knappe vrouw.”

Zou Maan echt botox hebben gebruikt? Wij weten het niet, maar mocht dat wel zo zijn, is het natuurlijk niet nodig om elkaar zo naar beneden te halen op de socials. Girls support girls, right? En er is natuurlijk helemaal niks mis met een beetje botox! 

View post on Instagram
 

Lees ook:

Geen inspiratie? Dit zijn de leukste kerstcadeautjes voor je moeder

 Huh? Wil Robert ten Brink stoppen met All You Need Is Love?!

Must reads 👀