Love

Huh: de kleur van jouw slaapkamer heeft blijkbaar invloed op je leven tussen de lakens

De kleur van jouw slaapkamer heeft dus blijkbaar invloed op jouw leven in the bedroom, what?! Dat goede bed en die leuke partner is dus in principe niet eens genoeg voor een hele leuke nacht. De kleur van jouw kamer heeft dus ook veel invloed, tijd om de verf erbij te pakken!

Je leven tussen de lakens wordt beīnvloed door je slaapkamerkleur

Pak je verfkwasten maar alvast als je kamer momenteel deze kleur heeft, want deze kleuren hebben invloed op je seksleven!

Feng Shui

Feng Shui is een 3000 jaar oude filosofie die draait om harmonie en evenwicht. Zo gelooft deze filosofie dus dat kleuren veel invloed hebben op je leven, en dus ook je seksleven. Kleuren zorgen namelijk voor positieve energieën. Beetje zweverig dit, maar het schijnt dus echt zo te zijn.

Paars

Wil jij een supergoed seksleven, dan loont het om je kamer paars te verven. Deze kleur heeft het meest positieve effect en het schijnt zelfs zo te zijn dat deze mensen 3,5 keer per week seks hebben, wow. Is het voor jou tijd om de paarse kwast te pakken?

Groen

Deze kleur zorgt voor een energiek en opgewekt gevoel. Groen is dus de perfecte kleur als je in een sleur zit met je partner. Het zorgt voor een frisse wind in jullie seksleven en heeft dus een positieve invloed.

Rood

Vandaag is rood de kleur van jouw… KamerDe rode kleur is dé kleur van de liefde uiteraard. En dat is dus niet voor niks, want de rode kleur kan je seksleven een echte oppepper geven. Maar watch out want het kan dus ook op een slechte manier voor extra spanning zorgen! 

Bruin

Oh oh, bruin is niet de beste kleur voor je kamer. Want een kamer waar weinig actie is, is een bruine kamer. De bruine kleur zorgt voor een onrustig en geïsoleerd gevoel; dus niet de meest fijne omgeving om je ding te doen. Tijd voor wat rode gordijnen, misschien?

Grijs en zilver

Grijs en zilver zorgen voor een rusteloos gevoel en je wilt je natuurlijk blijven bewegen. Helemaal top voor je seksleven dus, maar voor het slapen wat minder. Die zilveren touch in je kamer doet het ‘m dus!

Lees ook:

Ergens in de 20 en single? Dat is juist goed om deze redenen

Dit moet iedereen weten over een vrijpartij