Love

Se-xy: deze 5 standjes voor onder de douche moet jij echt uitproberen

Een vrijpartij in de douche. In films ziet het er altijd zo amazing uit, maar in het echt gaat het eigenlijk nooit zo soepel! De één heeft het namelijk altijd koud en de ander verdrinkt. Gelukkig hebben wij standjes gevonden die wel werken tijdens een steamy shower met je lover

Deze 5 standjes voor onder de douche moet jij echt proberen

Ga jij ze vanavond uitproberen tijdens een hete douche met je lover? *wink wink*

De ballerina

Ladies, dit standje vergt wat lenigheid! Ga tegenover je lover staan en laat hem één van je benen optillen. Deze klem je dan om zijn heup. Makkelijk standje én nog eens goed voor diepe penetratie. Wordt het even zwaar? Dan wissel je van been. Wil jij nou echt ballerina spelen? Leg dan je been in zijn nek (deze is alleen voor gevorderden).

Staande doggy

Doggy style is het ideale standje voor lovemaking onder de douche! Buig voorover en zet je handen tegen de wand voor wat stabiliteit. Je lover gaat achter je staan en kan zich vasthouden aan je heupen. What a view!

Voorovergebogen

Dit standje is absoluut niet veilig, maar wel extra lekker  én perfect voor het stimuleren van je G-spot. Het is belangrijk dat je stevig staat, dus op schouderbreedte op de grond. Je buigt vervolgens helemaal voorover, leun voor wat stabiliteit op de grond of tegen de muur. Hij houdt natuurlijk weer je heupen vast terwijl hij ‘bezig’ is. 

Zittend

Voordeel: tijdens dit standje kun je in ieder geval niet uitglijden! Je doet het als volgt: je laat je lover op de grond zitten terwijl jij boven op hem gaat zitten. Je lover heeft een prachtig uitzicht (hello boobies)!

Het aapje

Hehe, de naam zegt eigenlijk al genoeg! Je lover tilt je op en jij klemt je als een aapje om zijn middel. Voilà, niet heel makkelijk maar wel heel lekker! Voor wat meer support kan hij je tegen de wand aandrukken.

 

Lees ook:

Dit zijn vijf standjes die jij sowieso nog niet kende

Aha: Dit is dus hoeveel calorieën je verbrandt tijdens je vrijpartij