Lifestyle

De Girlscene-website is in een nieuw jasje gestoken!

Misschien heb je het inmiddels al opgemerkt, maar wij hebben de afgelopen weken ons best gedaan om onze hele website een complete make-over te geven. Iedereen verandert, en zo ook wij! Om die reden hebben we het oude design volledig op de schop gegooid en onze website mooier, strakker en sneller gemaakt. Ten minste, dat vinden wij. We hopen natuurlijk dat jullie het daarmee eens zijn!

Het nieuwe design van onze Girlscene-website

Het is nu dan eindelijk zover; onze website is in een nieuw jasje gestoken. Zo is ‘ie nu sneller, is het design strakker en mooier en kan je onze artikelen beter vinden. Op de homepage zie je verschillende kopjes staan, die we hieronder even zullen toelichten!

Recente artikelen

Bovenaan de pagina kan je onze meest recente artikelen zien. Zo komt er nooit iets ouds voorbij en ben jij binnen no time op de hoogte van de laatste trends, nieuwtjes in gossip-land en dating-adviezen. Onder het kopje ‘Nieuw’, die je ziet als je iets verder naar beneden scrollt, zie je nóg meer van onze recente artikelen.

Girlscene website nieuw design

 

Trending

Ben jij nou benieuwd wat op dit moment het meest gelezen wordt? Dan kan je het beste even kijken onder het kopje ‘Trending’. 

Website Girlscene nieuw design

Life

Obsessed met sterrenbeelden? Of met andere leuke weetjes omtrent daten en het algehele leven? Dan hebben wij de categorie ‘Life’ voor je. Hier kan je namelijk alles vinden wat voor jou interessant is. En als we alles zeggen, bedoelen we ook écht alles.

Girlscene nieuwe website

Films en series

We hebben allemaal wel eens behoefte aan een avondje onder de deken op de bank. Toch? Lucky for you, hebben wij dan onder het kopje ‘Films en series’ de beste kijktips voor je. Altijd up-to-date.

Girlscene website nieuw design

Food

Mocht je nou inspiratie nodig hebben op het gebied van koken, of graag willen weten wat je favoriete BN’er op een gemiddelde dag eet, dan zit je bij het kopje ‘Food’ goed. Wij delen met alle liefde onze beste recepten en nieuwtjes!

Girlscene website nieuw design

Fashion

Last, but not least hebben we natuurlijk het allerbeste fashion-advies voor jou in petto. Mocht je dus een nieuwe garderobe wensen, of gewoon op de hoogte willen zijn van alle trends op modegebied; hier moet je zijn.

Girlscene website nieuw design

Forum

Yehes, onder het kopje ‘Forum’ kan je je eigen issue droppen. Op die manier kunnen alle andere lezers je advies geven en kunnen jullie discussiëren over de belangrijke topics.

Lees ook:

 

Dit zijn al jouw uiterlijke kenmerken volgens je sterrenbeeld

Yikes: dit zijn echt de meest verschrikkelijke koosnaampjes