Travel

Bijna de Malediven: naar deze Griekse bungalows op het water wil je echt heen

Zit jij ook te dagdromen over een heerlijke vakantie ergens in de Malediven? We snappen dat daar een prijskaartje aan zit, en dat je dus liever een iets goedkopere optie neemt. Gelukkig hebben wij de oplossing gevonden! In het warme Griekenland kan je jouw droomvakantie namelijk ook beleven!

Bijna de Malediven: naar deze Griekse bungalows op het water wil je echt heen

Zit jij ook nu al de dagen te tellen tot je het grijze Nederland weer kan inruilen voor zon, zee en strand? Dan is Stella Island Luxury Resort misschien wel de perfecte vakantiebestemming voor jou. Het is maar een paar uur vliegen en je bent op de plek van je dromen. Het resort is gelegen aan de kust van Kreta én heeft een eigen privéstrand. Het is de ideale plek voor volwassenen die ongestoord willen genieten van zon, ontspanning en luxe! Het resort heeft een mega mooi buitenzwembad, de spa is adembenemend mooi en uigestrekt over het hele resort. Voor lekker eten hoef je ook niet teveel moeite te doen: het heeft namelijk een buffet en een a la carte restaurant. Na het eten kun je nog nagenieten met een drankje in één van de twee barretjes op het resort.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Stella Island Luxury Resort

Het Stella Island Luxury Resort heeft verschillende soorten kamers om uit te kiezen. Zo heb je de Island Villa Private Room, de Over Water Bungalow, de Grand Over Water Bungalow met Jacuzzi, de Premium Swim Up, de Luxury Swim Up, de Premium Pool View en de Luxury Pool View. Voor ieder wat wils, dus! De kamers zijn allemaal voorzien van een flatscreen-tv, airconditioning, kluis, badjassen, slippers en een minibar. Natuurlijk is roomservice ook beschikbaar. Het mooiste aan deze kamers? Je kan vanuit je kamer een duik nemen in het turquoise water van het mega grote zwembad. Oeh la la! Dat is nog eens wakker worden!

De prijzen van het resort verschillen natuurlijk per kamersoort en per seizoen. Wel kunnen we je vertellen dat het een stuk goedkoper is dan een vakantie naar de Malediven. Value!

View post on Instagram
 

Lees ook:

Nog even blijven dromen: deze BN’ers hebben allemaal een huis op Ibiza

Instagram vs. reality: deze hotspots op vakantie lijken véél mooier op Instagram

Beeld: Instagram