Beauty

Wow! De make-up artist van Gigi Hadid deelt dé hack voor vollere lippen

De volle lippen van Gigi Hadid, wie wil dat nou niet? Good news for us, want Gigi deelt op haar Instagram een hack voor volle lippen! Niemand minder dan haar make-up artist laat zien hoe jij die volle lippen kan creëren EN het blijft de hele dag zitten!

Dé hack voor vollere lippen

De hele dag volle lippen, dat wil iedereen. Gelukkig zijn Gigi Hadid en haar make-up artist er om je te laten zien hoe jij dit moet creëren! Yehes!

Gigi en haar make-up  

Gigi Hadid kennen we natuurlijk als supermodel en als moeder van haar dochtertje Khai. Al sinds ze twee jaar oud is staat ze voor de camera. Op haar Instagram deelt ze veel foto’s van haarzelf en perfecte make-up looks. De feathered brows en de kleurrijke ooglooks staan perfect bij haar. Maar dit keer gaan we het hebben over haar volle lippen, die er op elke foto heel goed uitzien.

Dé hack!

Gigi heeft een post geplaatst waarin je een close-up van haar ziet in de stoel van haar make-up artist. En hierin deelt ze dé bruikbare hack voor vollere lippen, want je ziet precies hoe de lipstick van Gigi wordt aangebracht. Parsons (de make-up artist) gebruikt een lipkleur die wat donkerder is dan Gigi’s lippen zelf, en brengt deze aan rond haar liplijn. Dit is dus slim voor die plumpy lippen! Het creëert een illusie waardoor je niet ziet welke delen van de lippen echt zijn en je dus volle lippen creëert.  

View post on Instagram
 

Lees ook:

Finally! Deze TikTok-hack maakt een smokey eye maken een eitje

Money piece highlights zijn de nieuwste haartrend en het staat werkelijk waar iedereen