News

OMG: zo zag Janice Blok er vroeger uit

Janice Blok kennen we natuurlijk als de ex van Donny Roelvink. En ze maakt er geen geheim van dat ze het één en ander aan zichzelf heeft laten doen, queen! Wij kwamen een foto tegen waarop we kunnen zien hoe Janice er vroeger uit zag, en legden ‘m naast een foto van nu. En laten we zeggen dat ze écht wel behoorlijk is veranderd!

Zo zag Janice Blok er vroeger uit

Dat Janice iets aan haar gezicht heeft laten doen is een vaststaand feit, en ze is er zelf ook gewoon open over. We kwamen een foto tegen van Janice van vroeger en Janice van nu. Let’s take a look!

Open boek

In een interview vertelde Janice al over de ingrepen die ze heeft gehad. Janice is er zelf nog nooit geheimzinnig over geweest, want ze vindt dat het taboe hierop doorbroken moet worden. En daarom heeft ze ook precies verteld wat ze aan zichzelf heeft laten doen. Janice is een influencer, wat dus betekent dat ze in ruil voor promotie de behandelingen heeft gekregen. Maar ze liet ook weten dat als ze dit niet had gekregen, er een kleine kans was dat ze de behandelingen uit zichzelf had gedaan.

Zo zag Janice er vroeger uit

Een tijdje geleden postte House of Bratz de before- en afterfoto’s van Janice Blok. Ze schreven erbij dat ze de lippen, kaaklijn en jukbeenderen van Janice hebben gedaan. De reacties onder de foto zijn ook heel wisselend; de één vindt het heel nice en de ander vindt het verschrikkelijk. Maar ja, je kan niet altijd iedereen blij maken en zolang Janice er blij mee is, moet ze het lekker zo laten! Wij vinden het in ieder geval echt knap dat ze het zo open deelt met iedereen.

View post on Instagram
 

Lees ook:

Aha: hét bewijs dat André Hazes en Sarah van Soelen toch echt uit elkaar zijn

Handig voor Kerst: zo zorg je ervoor dat het niet ontzettend stinkt in huis na het gourmetten

 

Must reads 👀