News

Dit is wanneer we weer kunnen genieten van een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

Ben jij ook gek op Boer zoekt Vrouw en kun je niet genoeg krijgen van Yvon Jaspers? Dan hebben wij goed nieuws voor je: het nieuwe seizoen begint namelijk al bijna en we can’t wait

Genieten van een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

We hoeven niet meer zo lang te wachten tot we kunnen genieten van een nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw, want vanaf 27 februari 2022 gaat het twaalfde seizoen al van start. Waarbij we in de eerste aflevering natuurlijk meteen kunnen genieten van alle boeren die beginnen te blozen van de liefdesbrieven van hun misschien wel toekomstige vrouwen. Wat altijd een mega leuk moment is in de serie. Kortom; bel je vriendinnen op, want de eerste aflevering moet echt samen gekeken worden om jullie ongezouten mening en voorkeur over de vrouwen te kunnen geven, toch?
 

Het seizoen begint meteen na de Olympische winterspelen

Ondanks dat we nu ’s avonds meer thuis zijn dan normaal, worden het allesbehalve saaie maanden. Zo kunnen we namelijk nu al iedere avond genieten van All You Need Is Love met Robert ten Brink, kunnen we vanaf februari naar de Olympische Winterspelen kijken en kunnen we daarna meteen door met Boer zoekt Vrouw, wat pas in mei weer eindigt. Kun jij niet wachten tot we in februari eindelijk weer kunnen genieten van Boer zoekt Vrouw? Pak er dan een dekentje, een kopje thee en een hele berg kerstkransjes bij en check dit YouTube-filmpje even.Hierbij komen namelijk alle boeren aan bod. Dan ben jij alvast goed op de hoogte voor februari!

Watch on YouTube

Lees ook:

It’s getting hot in here: dit zijn de knapste F1-coureurs

Hart gebroken? Met deze 7 tips ben jij binnen no time weer de oude!

Beeld: KRO-NCRV Linelle Deunk