News

Huh? Wil Robert ten Brink stoppen met All You Need Is Love?!

All You Need Is Love; wij kijken al-tijd uit naar het heerlijke feel good-programma op Kerstavond. Elk jaar weer trakteert onze Dr. Love ons weer op superlieve, zoetsappige reünies. Nu heeft onze Dr. Love het over een eventueel afscheid, dat vertelt hij in Veronica Superguide. Het zal toch niet?

Stopt Robert ten Brink met All You Need Is Love?

Geeft hij het programma dan door aan iemand anders? Of krijgen we helemaal geen All You Need Is Love meer? Gelukkig is dit pas een zorg voor volgend jaar! De kerstspecial van 2021 komt er namelijk weer aan. En wij gaan absoluut kijken!

Kerstspecial 2021

Met Kerst kunnen wij niet wachten op de romantische momenten in de sneeuw. Met de romantische muziek en het prachtige Lapland heeft Robert er een kunst van gemaakt om zijn kijkers aan het huilen te maken tijdens de Kerstspecial. Ook dit jaar is Robert gewoon weer van plan om naar Lapland af te reizen om mensen te herenigen. Juist door de coronaproblematiek vindt hij het dit jaar makkelijk: “Er is zoveel coronaleed van mensen die na een lange tijd graag weer bij elkaar willen zijn”, vertelt Robert. Als is die coronaproblematiek natuurlijk niet ideaal voor Robert en zijn liefdesprogramma. “En we gaan natuurlijk naar Schiphol. Als het allemaal lukt hè, want het wordt door corona met de dag spannender wat wel of niet kan. De verhalen bij elkaar zoeken, dat is het probleem niet. Het zijn de praktische zaken waar we ons hoofd over breken.”

Einde is in zicht

Inmiddels heeft Robert met zijn 66 jaar een respectabele leeftijd behaald om binnenkort met pensioen te gaan. Wij zijn nog lang niet klaar met All You Need Is love en zijn dus ook nog echt nog niet klaar om afscheid te nemen van Dr. Love. Dit zegt Robert over zijn pensioen: “Voor een tv-maker is met pensioen gaan anders dan wanneer je bij KPN werkt. Of piloot bent. Het zou in mijn geval betekenen dat alles ophoudt. De vraag is: stop je zelf een keer of laat je het gebeuren? In mijn geval zal dat een combinatie zijn. Het zal allemaal wat minder worden en wie weet gaan mensen dan ook denken: jeetje, daar heb je hem weer. Dat is een mooi moment om te zeggen: veel plezier ermee, ik ga door met mijn echte leven.”

Lees ook:

Handig voor Kerst: zo zorg je ervoor dat het niet ontzettend stinkt in huis na het gourmetten

Yehes: vanaf vanavond is er een First Dates Kerstspecial te zien

Must reads 👀