Love

Christmas is coming: dit zijn de allerleukste kerstcadeautjes voor je vriend

Valentijnsdag, zijn verjaardag, alle anniversaries en dan heb je ook nog eens Kerst. Op een gegeven moment is de inspiratie wat je je lover voor Kerstmis kunt geven gewoon helemaal op. Geen stress, we got you! Dit zijn namelijk de allerleukste kerstcadeautjes voor je vriend.

Dit zijn de allerleukste kerstcadeautjes voor je vriend

Mannen zijn de moeilijkste niet en vinden bijna alle cadeautjes die je hen dan ook geeft leuk. Maar om hem nou iedere speciale gelegenheid zijn favo geurtje te geven is ook niet echt origineel. Lees snel verder, want dit zijn de allerleukste cadeaus voor je vriend en daar zitten geen geurtjes tussen! 😉

Een nachtje er tussen uit

Samen tijd doorbrengen vindt een man het leukste dat er is en echt tijd voor elkaar heb je natuurlijk het meeste als je er lekker samen een nachtje tussenuit gaat. Dus boek als kerstcadeautje voor je vriend een hotelkamer in een stad waar jullie echt nog een keer samen naartoe wilden. Dit is een superspeciaal cadeau en wedden dat het een groot succes wordt! Oh ja, voordat je gaat boeken is het wel slim om zeker te weten dat je lover vrij is, anders heb je er alsnog niks aan…

Fun tip: Mochten jij en je lover een studenten OV-chipkaart hebben, dan is het erg slim om doordeweeks in de Kerstvakantie een nachtje weg te boeken. Zo bespaar je geld en kun je extra veel leuke dingen doen tijdens jullie nachtje weg. 

Armband met jouw naam erin gegraveerd

Als je niet bij je lover bent, wil je natuurlijk wel dat hij jou de hele dag aan jou denkt. En dit kan je heel subtiel doen; door hem een armband te geven met jouw naam erin gegraveerd. Zo zou je kunnen denken aan een leren armband met jouw naam in het sluitinkje, zodat het niet te opvallend is, maar jouw naam er wel degelijk staat. Kortom; een kerstcadeautje dat hij iedere dag zal dragen.

Iets voor de BBQ-hobby

De meeste mannen zijn helemaal gek van BBQ’en en ondanks dat het volop winter is, zal je vriend waarschijnlijk evengoed heel erg blij zijn met nieuwe spullen voor zijn BBQ-hobby. Zo zou je hem bijvoorbeeld een leren schort, nieuwe apparatuur of nieuwe BBQ-kookboeken kunnen geven voor Kerstmis. Één ding weet je dan zeker; hij is helemaal happy during the holidays!

Een mooi horloge

Heeft hij nog geen mooi horloge om zijn pols? Dan is dit iets leuks wat je hem voor Kerstmis kunt geven. Het hoeft natuurlijk niet veel te gek duur te zijn, want je hebt horloges in alle soorten en prijzen. Kortom; even goed Googlen en dan weten we zeker dat jij er een vindt die in jouw prijsklasse past! 

Home made kerstcadeautje

Ga je liever crea bea aan de slag voor je vriend, dan hebben wij daar natuurlijk ook een hoop ideeën voor. Zo zou je bijvoorbeeld een merci-doosje kunnen kopen en dan om ieder chocolaatje en papiertje doen. Hierop schrijf je waarom je hem zo graag ziet en wat hij voor jou betekent. Hierdoor is ieder chocolaatje en feestje voor hem! Maar je kunt hem ook een plakboek geven van alle bijzondere momenten uit jullie relatie, wat natuurlijk ook mega cute is… 

Lees ook: 

Must reads 👀