Celebs

It’s getting hot in here: dit zijn de knapste F1-coureurs

Wiehoe! Het F-1 seizoen is alweer even begonnen: hoogste tijd om onze trots Max maar weer eens goed in de gaten te gaan houden. Maar ons oog valt dit seizoen ook op een paar andere deelnemers. En niet alleen omdat ze zo goed rijden, maar vooral omdat ze er heel goed uit zien. Wie we bedoelen? Norris en Leclerc natuurlijk! 

Norris en Leclerc zijn de knapste F1-coureurs

Sinds Max Verstappen deelneemt aan de Formule 1 is de racing-sport steeds populairder geworden. Niet alleen mannen zijn fan geworden, maar ook steeds meer vrouwen vinden het leuk om het kampioenschap te volgen. En wij ook! Maar niet alleen voor de auto’s. Want deze coureurs zijn zo knap, dat we het jammer vinden dat ze de helft van de tijd een helm op hebben.  

Lando Norris

Lando Norris is pas 22 jaar, maar staat nu al aan de top van de racing sport. Hij rijdt sinds 2 jaar mee in de Formule 1 voor het Britse team Mclaren. Daarvoor is hij in 2015 kampioen in de MSA Formula geworden en won hij in 2016 het Toyota Racing Series, de Eurocup Formule Renault 2.0 en de Formule Renault 2.0 NEC. Dat Norris dus behoorlijk veel heeft bereikt op jonge leeftijd valt niet te ontkennen. Goed nieuws: deze hottie is namelijk nog vrijgezel!

View post on Instagram
 

Single en succesvol

Ja dames, je hoort het goed. Deze knappe, succesvolle jongen is single! Norris is nog redelijk jong, dus of de coureur eerdere relaties heeft gehad blijft een mysterie. Wel zei hij in 2020 in een interview dat hij last van een gebroken hart had. Maar wij lijmen dat hart wel toch, girls?

Maar daar houdt de droom nog niet op. Norris komt namelijk uit een mega rijke familie. En niet zomaar een familie… Hij behoort tot een van de rijkste families van Bristol. Niet zo gek, als je vader een vermogen heeft van 250 miljoen. We horen je denken: al die rijkdom en fame zal er wel voor gezorgd hebben dat Norris een arrogant ventje is geworden. Maar dit is allesbehalve waar. Norris is super nuchter en ziet zichzelf als een gewone jongen met een bijzondere hobby. Hij vindt het leuk dat hij meer jonge mensen aanspreekt om te gaan kijken. Wij blijven zeker kijken, Norris! 😉

View post on Instagram
 

Charles Leclerc

We snappen dat je nog even moet bijkomen van Norris. Maar hij is niet de enige met een knappe kop! Ook Charles Leclerc, die voor Ferrari rijdt, is een echte hottie. Hij is 24 jaar maar nu al een grote ster op het gebied van racing. Hij maakte in 2018 zijn debuut in de Formule 1 en in 2019 stapte hij over naar Ferrari. Helaas is Charles wel al bezet. Zijn vriendin, Charlotte Sine, is namelijk niet alleen knap, maar ook nog eens creatief en intelligent. Nog even blijven dagdromen dan maar…

View post on Instagram
 

Lees ook:

Alles over de vriendin van Formule-1 coureur Lewis Hamilton

VIDEO: dit zijn de meest toffe momenten van de hotte coureur Max Verstappen​

Beeld: Instagram