News

Fabiola en Lisa Sace uit EOTB zijn met een Videoland-documentaire back op tv

We hebben Fabiola en Lisa Sace uit Ex On The Beach: Double Dutch al een tijdje niet meer op tv gezien, maar daar gaat verandering in komen. De dames zijn namelijk te zien in de nieuwe Videoland-documentaire Please Hate Me!
 

Fabiola en Lisa Sace uit EOTB Videoland-documentaire

We leven in een wereld waar online haat echt een ding is geworden. Mensen laten online comments achter met woorden die zij face to face nooit tegen iemand anders zouden gebruiken, omdat je telefoon natuurlijk ideaal is om je achter te verstoppen. Maar hoe is het eigenlijk om dagelijks zoveel haat over je heen te krijgen van mensen die online hun hart luchten op jouw foto’s? In de nieuwe Videoland-documentaire Please Hate Me geven Fabiola, Lisa Sace, Bella Arino en Jay Zwarts een kijkje in dat leven! 

De één zijn haat is de ander zijn brood

Videoland legt over de documentaire uit dat we steeds meer op zoek zijn naar erkenning, waardering en fame, en dan lijkt negatieve aandacht wel een betere optie dan helemaal geen aandacht: “De één zijn haat is inmiddels de ander zijn brood. Maar hoe is het om jong, bekend en gehaat te zijn? Hoe kan je online haat in je voordeel laten werken? En hoe ver ga je hierin?” Zo probeert de één juist te ontsnappen aan alle haat online en trekt de ander er juist niets van aan, iets wat we allemaal gaan zien in Please Hate Me… De documentaire is vanaf 29 december te op Videoland en als je nog van plan was vandaag wat haat comments achter te laten online, besef je dan dat je met haat helemaal niets opschiet en je juist mensen bewust kwetst. Jij zou het zelf namelijk ook niet leuk vinden om allerlei haatcomments te krijgen. En je weet wat ze zeggen hè: wie goed doet, goed ontmoet! 

@lisasace

Maar als ik je niet zie …. ##foryou ##foryoupage ##voorjou ##viraal ##fy

♬ Als Ik Je Niet Zie – Kevin

Lees ook: