Celebs

Wow! Deze man lijkt echt belachelijk veel op Mariah Carey

Heb jij de ‘FaceID’ trend al voorbij zien komen op TikTok? Dit is een trend waarbij mensen laten zien hoe erg ze op een celebrity lijken. En hoewel we meestal wel kunnen zien dat het een look-a-like is, is dat bij deze man wel een ander geval.

Deze man lijkt echt belachelijk veel op Mariah Carey

Tegenwoordig is er niks normalers dan een TikTok-trend. TikTok is een app waar je met geluiden video’s op kan nemen. De app is razend populair en vooral make-up artists pakken hun kans om te laten zien wat ze in huis hebben. Op dit moment is de ‘Iphone FaceID’ trend, waarbij mensen laten zien hoe erg ze op een bekend persoon lijken, erg populair. TikTokker Aurelio Sanchez deed ook mee met de trend als Mariah Carey. Maar dit is wel een heel ander niveau dan wat we gewend zijn. Je ziet namelijk bijna niet dat het iemand anders is. 

Make-up artist Aurelio Sanchez

Jezelf transformeren naar Cher, Kris Jenner of Michael Jackson? Voor make-up artist Aurelio Sanchez is dat geen probleem. Door middel van de power of make-up kan hij zichzelf transformeren tot de meest uiteenlopende celebrity’s. Zijn 485.000 volgers zijn gek op zijn video’s en het is dan ook niet raar dat hij gemiddeld 7.4 miljoen likes op zijn TikToks krijgt. Maar nu heeft Aurelio een transformatie die bijna niet te onderscheiden is van de echte ster. Is dit nou Mariah Carey of Aurelio?  

View post on Instagram
 

Youtube-kanaal

Deze transformaties kosten natuurlijk behoorlijk wat tijd. Gelukkig heeft Sanchez ook een Youtube-kanaal waarin hij laat zien hoe het proces verloopt. Zo laat hij zien hoe hij zichzelf in Kim Kardashian verandert. Misschien ook maar eens proberen…

Lees ook:

Finally! Deze TikTok-hack maakt een smokey eye maken een eitje

Dit meisje lijkt echt bizar erg op Kylie Jenner

Beeld: Instagram