Love

Science says: mannen die kunnen koken zijn aantrekkelijker

mannen-koken-aantrekkelijker

Blijkbaar vinden vrouwen mannen die kunnen koken mega aantrekkelijk, dus pak er een kookboek bij en pay attention mannen, want dit moeten jullie horen!

Mannen die kunnen koken zijn aantrekkelijker

Anno 2021 is het, als je het ons vraagt, natuurlijk niet meer vanzelfsprekend dat koken alleen voor vrouwen is bedoeld. Net als alle andere huishoudelijke taken zoals stofzuigen, schoonmaken en wassen. Mannen kunnen natuurlijk ook een steentje bijdragen en dat kunnen ze volgens onderzoek dan ook het beste in de keuken doen, want vrouwen vinden mannen die kunnen koken mega aantrekkelijk! Uit het onderzoek blijkt namelijk dat koppels die de huishoudelijke taken verdelen een stuk gelukkiger zijn. Hierdoor heb je dan het gevoel dat ze op je kan bouwen, en dat is natuurlijk precies wat je wil…

Lees ook:
Science says: één uur sporten staat gelijk aan een glas rode wijn drinken

Schoonmaken is sowieso ook erg hot

Maar het is niet alleen het koken dat vrouwen aantrekkelijk vinden. Ook vinden wij vrouwen het erg hot als een man uit zichzelf aan schoonmaken doet. Hierdoor laat hij namelijk zien dat hij van aanpakken houdt, maar ook dat hij jou graag helpt. Dit zal niet alleen de relatie met je lover verbeteren, maar ook de relatie met je kinderen. Door te laten zien dat je behulpzaam bent, schieten kinderen namelijk ook sneller te hulp. En dit zorgt er dan weer voor dat zij sneller sociale contacten maken met andere kinderen! Kortom; alleen maar voordelen als een man wat vaker de stofzuiger pakt, of af en toe een lekkere maaltijd kookt. Dus mannen, waar wachten we nog op; begin meteen!