Lifestyle

Dit zijn al jouw uiterlijke kenmerken volgens je sterrenbeeld

Iedereen is mooi zoals hij of zij is of course. Maar iedereen heeft ook wel iets wat écht kenmerkend is aan die persoon, zoals perfect eyes of glanzende haren. Uiteraard hebben de sterren hier ook iets over te vertellen en die hebben ons verteld hoe jij er uit ziet volgens je sterrenbeeld!

Jouw uiterlijke kenmerken volgens je sterrenbeeld

De ocean eyes van de Vissen of de wilde manen van de Leeuw, wat zijn jouw uiterlijke kenmerken volgens je sterrenbeeld? Herken jij jezelf terug in de omschrijving?

Ram

Jij, Ram, hebt een sterke botstructuur en hierdoor dus een opvallende kin, neus of wenkbrauwen. Jouw haar is wat aan de dunnere kant en je hebt wat kleinere ogen. Ook hebben de meeste Rammen een moedervlek die erg opvalt. Het meeste wat aan jou opvalt dat mensen aantrekkelijk vinden zijn jouw wenkbrauwen.

Stier

Stieren hebben vaak een ronder gezicht met prachtige volle lippen. Je haar is dik en supergezond en een lichte wipneus. De Stier is ook vaak actief bezig en de kans is groot dat je een sterk, atletisch lichaam hebt. Je loopt vaak goed mee met de modetrends waardoor je opvalt als je ergens binnenkomt.

Tweelingen

Jij bent lang en hebt een uitgesproken gezicht met mooie opvallende ogen. Je bent super energiek en straalt dit dus ook uit. Jouw huid is om jaloers op te worden, zo gezond. Tweelingen hebben vaak een hoog voorhoofd met een rechte neus.

Kreeft

De Kreeft is het meest bescheiden sterrenbeeld wat niet graag in het middelpunt staat. Je hebt niet veel opvallende kenmerken maar wel vaak aantrekkelijke! Je ogen zijn vaak een lichte kleur en wenkbrauwen die naar beneden wijzen. Een sterke kaaklijn is niet te missen bij jou!

Leeuw

De Leeuw staat wel erg graag in de belangstelling en dit zie je ook terug in je uiterlijk. Je hebt vaak amandelvormige ogen met een felle of een donkere kleur, en mooi opvallend dik haar. Ook is de kans groot dat jij lang bent.

Maagd

Jij bent mega gefocust op je lichaam en je gezondheid. Dit zie je dus ook goed terug in je uiterlijk. De kans is groot dat jij een ovaal en smal gezicht hebt die er wat jonger uitziet dan je leeftijd. Jij bent ook iemand die snel bloost, cute.

View post on Instagram
 

Weegschaal

De Weegschaal is vaak langer dan gemiddeld en vaak ook slank. Jij hebt vaak opvallende lippen die een hartvorm hebben met een opvallend filtrum (kuiltje boven je lippen). Je draagt vaak mooie sieraden om je outfit helemaal af te maken.

Schorpioen

Jij hebt scherpe hoekige lijnen in je gezicht en een hartvormig gezicht. De meeste Schorpioenen hebben donker of rood haar en extreem opvallende ogen die je recht in je ziel aankijken. Ook heb jij een opvallende neus of wenkbrauwen!  

Boogschutter

Jij hebt vaak brede en sterke schouders. Je bent super actief waardoor je ook stevige dijbenen hebt, en atletische vormen. Jouw ogen stralen blijdschap uit en ze glinsteren vaak, waardoor mensen je snel vertrouwen. 

View post on Instagram
 

Steenbok

Jij wordt mega snel bruin en hebt een olijfkleurige huidskleur. Jouw gezicht heeft opvallende lijnen met een sterke kaaklijn en hoge jukbeenderen. Daarnaast kleed jij je het liefste zo uniek mogelijk. 

Waterman

Jij bent super uniek en bent vaak wat korter dan gemiddeld. Je hebt een open gezicht waarop jouw emoties heel duidelijk zijn. Je kenmerken zijn vaak klein; zoals kleine ogen, kneus en lippen. 

Vissen

Jij bent super opvallend met je kuiltjes en je lichte ogen. De kans dat jouw ogen een ronde vorm hebben en wat meer uit elkaar staan is groot. Je hebt kleine handen en voeten, mega cute! Maar jouw curves zijn wel uitgesproken.

View post on Instagram
 

Lees ook:

Weekhoroscoop; dit staat er te gebeuren

Ha, zo maar even uitproberen: middagdutjes zijn ontzettend goed voor je gezondheid