Lifestyle

Dit moet iedereen weten over een vrijpartij

Er zijn een aantal dingen die jou over een vrijpartij niet worden verteld over een vrijpartij. Zo moet je altijd naar het toilet na de daad en is de eerste keer waarschijnlijk verre van perfect. Kortom; dit moet iedereen weten over een vrijpartij!

Dit moet je weten over een vrijpartij

Over seks praten is af en toe nog best wel een taboe, maar er zijn een aantal dingen die je echt moet weten voordat je de lakens met iemand deelt! 

De eerste keer is verre van perfect 

Het lijkt in films altijd alsof de eerste keer perfect is, maar helaas is de realiteit toch echt een stuk minder perfect. Vaak gaat het namelijk een beetje stuntelig en kan het ook een beetje pijn doen. Als dit het geval is en het voor jou niet fijn is moet je natuurlijk altijd je grenzen aangeven. Het is namelijk erg belangrijk dat jij je comfy voelt! 

Gebruik altijd een condoom

Ik ben allergisch voor latex, ik kan op tijd terug trekken en seks met condoom voelt slecht. We kennen ze allemaal wel, maar laat je daardoor niet ompraten om het zonder te doen als je het niet wilt. Nee is namelijk ook een antwoord. En doe het al helemaal niet als je geen ander anticonceptiemiddel gebruikt, want je wil natuurlijk niet voor onverwachte verrassingen staan…  

Draag waar jij je fijn in voelt

Je ziet op tv vaak dat meiden de meest sexy lingeriesetjes ever hebben, maar dat betekent echt niet dat jij dit ook moet dragen als jij voor de eerste keer van bil gaat met jouw lover. Zo is het vooral belangrijk dat je draagt wat je fijn vindt en je je zelfverzekerd voelt in jouw lingerie. Dat vinden mannen namelijk het meest sexy aan een vrouw. Let’s go girl

Ga na de seks altijd naar het toilet

We get it, na de seks wil je gewoon lekker knuffelen met je lover en dan sla je het liefste een bezoekje aan de wc over. Maar het is heel erg belangrijk dat je altijd gaat plassen na de seks. Als je dit niet doet, kun je namelijk een blaasontsteking of zelfs een nierbekkenontsteking krijgen. En dat wil je echt niet…  Dus altijd plassen, meiden! 

Er is geen perfecte leeftijd waarop je ontmaagd wordt

Het is allesbehalve erg als je ‘laat’ wordt ontmaagd vergeleken met andere mensen uit je omgeving. Iedereen doet namelijk alles op zijn eigen tempo. En laat je vooral niet pushen door andere mensen die zeggen dat je erg ‘laat’ bent. Met ‘laat’ zijn is namelijk helemaal niks mis en met heel ‘vroeg’ zijn trouwens ook niet. Je moet het gewoon doen wanneer jij er klaar voor bent! 

Lees ook: 

Must reads 👀