News

Aha: hét bewijs dat André Hazes en Sarah van Soelen toch echt uit elkaar zijn

André Hazes en Sarah van Soelen hadden een break in hun relatie, en het was niet helemaal duidelijk of het nou uit was tussen de twee of dat ze nog samen waren. Tot nu, het heeft er namelijk alle schijn van dat de twee nu echt uit elkaar zijn! 

Zijn André Hazes en Sarah van Soelen nu echt uit elkaar? 

Het lijkt erop dat André Hazes en Sarah van Soelen na hun break nu toch echt uit elkaar zijn. Zo was er al bekend dat zij geen openbaar contact meer hadden en hadden zij elkaars initialen al uit hun Instagram bio’s verwijderd. Maar nu gaat André nog wat verder, hij heeft namelijk alle foto’s van hem en Sarah op Instagram verwijderd, waardoor Sarah dat ook besloot te doen…. Daarnaast hebben de twee elkaar ook ontvolgd op de gram. Wat er natuurlijk op wijst dat de twee echt uit elkaar zijn. Sarah heeft nog niet alle foto’s van haar en André verwijderd, dus misschien heeft zij nog wel het idee dat het goed gaat komen tussen hen…. We doubt it

Monique Westenberg is nog in de picture voor André Hazes

Of het goed zal komen tussen de twee is niet heel erg voor de hand liggend, aangezien zij elkaar digitaal uit elkaars leven hebben gewist. Wat ook heel opvallend is, is dat André de foto’s met zijn ex Monique Westenberg nog steeds op zijn Instagram heeft staan. Laat André hiermee weten vrijgezel te zijn of zit er toch nog een hereniging voor hem en Monique in? Wij zijn heel erg benieuwd en we will keep you updated!  

View post on Instagram
 

Lees ook: