Lifestyle

Zit je met de handen in het haar? Dit zijn de leukste kerstcadeaus voor je vader

De decembermaand is weer begonnen, en dat betekent cadeaus verzinnen voor iedereen die dicht bij je staat. Maar oh my god, hoe moeilijk is het om een cadeau te verzinnen voor je vader? Wij hebben er vaak wel moeite mee om iets leuks te verzinnen voor onze vaders, dus we helpen jullie alvast een handje!

Dit zijn de leukste kerstcadeaus om te geven aan je lieve vader

Je vader is één van de belangrijkste mannen in jouw leven. Het is daarom belangrijk dat je een leuk cadeau geeft! Dit zijn wat ideetjes om te geven.

Een gepersonaliseerd cadeau

We weten zeker dat jouw vader dit cadeau voor altijd gaat koesteren. Sokken met een foto van jullie twee of een trui, jouw vader gaat dit voor zijn leven lang dragen!

Drank

Welke vader houdt niet van af en toe een lekker drankje? Speciaalbiertjes doen het altijd wel goed bij de vaders, ook bestaan er pakketten waar je je eigen biertje kan brouwen. Houdt je vader niet van bier, dan bestaat er altijd wel een ander leuk drankje waar hij van geniet!

Parfum

Een lekker geurtje waardeert je vader ook altijd! Want mannen zijn toch wel wat ijdeler dan je dacht, en lekker ruiken is toch wel echt een must.

Bluetooth speaker

Vaders houden wel van die handige snufjes waarmee ze kunnen opscheppen. Een Google Home of een normale bluetooth speaker is dus leuk om te geven. Zo kan hij zijn favoriete muziek aan iedereen laten horen.

Kookschort

Okay, misschien niet alleen voor in de keuken. Maar bij de BBQ, een heiligdom voor de meeste vaders, is zo’n kookschort ook enorm handig! Dus met een leuk eigen schortje staat hij waarschijnlijk trots achter die BBQ. Ook deze kan je personaliseren met een leuke foto of een leuk tekstje!

Lees ook:

5 x originele en leuke kerstcadeaus voor je beste vriendin

Yum: Met deze tiramisucrêpes steel jij de show met Kerst

Must reads 👀