News

OMG: Gaat Bert vreemd bij zijn nieuwe vriendin of loopt Delphine alleen te stoken?

Als je het afgelopen seizoen van Temptation Island hebt gekeken, dan weet je dat Bert en Delphine altijd voor drama zorgen. En vandaag is het weer zo ver! Maar deze keer lijkt het erop dat Bert vreemd gaat bij zijn nieuwe liefje. What?!

OMG: Gaat Bert vreemd bij zijn nieuwe liefje of loopt Delphine te stoken?

Dat Bert veel drama met zich mee brengt, is geen nieuws meer. Hij deed samen met zijn ex Delphine mee aan het laatste seizoen van Temptation Island. In de laatste aflevering vertelt Bert dat hij een nieuwe vriendin heeft. Het leek eind goed al goed, maar deze roddel laat anders blijken. Er wordt namelijk beweerd dat Bert vreemd gaat op zijn nieuwe vriendin Kelly. Oh no Bert…

DM

Bert zou dus zijn nieuwe vriendin Kelly bedriegen met een andere vrouw. Maar dat is niet het enige. Ook zou Delphine olie op het vuur hebben gegooid door Kelly een DM te sturen via Instagram. Hierin vertelt Delphine dat Bert bij haar langs is geweest zonder het tegen Kelly te zeggen. Oei! Heeft Bert dan helemaal niks geleerd van Temptation? Of is Delphine degene die weer zit te liegen? Kelly gelooft niet in ieder geval niet in de woorden van Delphine en noemt haar een stoker. 

Wat denken jullie? Gaat Bert echt vreemd of zit Delphine te stoken?

Lees ook:

Joop uit Temptation Island zegt toch maar sorry tegen zijn ex Chelsy

Deze Temptation Island single is te zien in de minifilm Mocro Maffia Meltem

Must reads 👀