Lifestyle

Whoops: je tandarts kan dus aan je gehemelte zien of jij bj’s hebt gegeven

De tandartscontrole is meestal vrij standaard en je zorgt altijd dat je 2 uur lang je tanden goed poetst zodat er niks mis is aan jouw gebit. Maar naast de gaatjes en de tandsteen, merkt jouw tandarts ook nog iets anders op. Ze kunnen namelijk zien of jij recent een BJ hebt gegeven. Oh no

Zeg eens aaaah

Het zal toch niet, kan je tandarts dit écht zien? De vraag hoe je avond was valt nu toch anders na deze informatie. De tandarts kan dus zien of jij recent een blowjob hebt gegeven *internal screaming*. Toch een avondje overslaan voor je tandarts afspraak?

Tandarts knows it all

Ja shit, dit is toch iets wat we niet hadden verwacht. Maar geen paniek, want het schijnt dat het negen van de tien keer niét zichtbaar is. Hallelujah. Maar je tandarts ziet het als er sprake is van een soort kneuzing op je gehemelte, het is dus echt goed te zien als je vlak voor je afspraak een blowjob hebt gegeven. Of als je érg enthousiast te werk gaat.  

De kneuzing heeft zelfs een naam, hoe wisten we dit niet eerder?! Palatal petechiae zijn dus minivlekken die op je gehemelte te zien zijn. De vlekken worden veroorzaakt door onderhuidse bloeduitstortingen, en die krijg je dus door veel druk op een bepaalde plek. Dat kan dus die pijpbeurt zijn, maar ook door heel hard te hoesten.

TikTok

We were shook toen dit op TikTok bekend werd. En vervolgens werd er door een aantal tandartsen bevestigd dat dit dus een feit was. En het werd dus echt bevestigd dat de tandartsen die vlekjes kunnen zien als jij recent nog een pijpbeurt hebt gegeven. De vlekjes gaan vanzelf weg en kunnen ook geen kwaad, dus dat is fijn, maar wij kunnen onze tandarts niet meer normaal in de ogen aankijken.

Lees ook:

Tip voor vanavond: probeer deze 5 nieuwe BJ-technieken eens

Aha; zo voelt een bj dus voor mannen