Love

Deze 7 fouten maken wij volgens mannen vaak in bed

fouten-in-bed

It's sexy time! En wij vrouwen weten natuurlijk precies wat we dan moeten doen. Maar toch zijn er een paar fouten die wij volgens mannen maken in bed. Benieuwd welke? Read along, girl!

Fouten in bed

Dat vrouwen sexy wezens zijn, valt niet te ontkennen. And guys love it! Toch kan er wel eens iets misgaan. En dat is natuurlijk heel persoonlijk, en niet iedereen vindt hetzelfde fijn. Toch zijn er wel een paar fouten die wij volgens mannen maken in bed. Dat zal misschien even slikken zijn (he he) maar uiteindelijk kunnen we hiervan leren. So bring it on boys!

1. Te veel praten

Blijf in het moment! Praten kan heel afleidend zijn en de magie uit het moment halen. Af en toe wat dirty talk is natuurlijk geen probleem, maar ook dat moet niet te overdreven worden.

2. Faken

Shame on you! Als er iets is dat mannen vervelend vinden in bed, dan is het als vrouwen faken. Ze hebben liever dat je erover praat dan dat je erover liegt. Natuurlijk begrijpen ze dat het soms even niet lukt, maar doen alsof is dan niet de oplossing. Communiceer met elkaar en kijk hoe het misschien anders kan.

3. Heel veel nadenken

Vrouwen zijn de grootste overthinkers op deze aarde. Heb ik alle boodschappen? Wat trek ik morgen aan? Allemaal begrijpelijke gedachtes, maar dat zijn zorgen voor ná het rollebollen.

4. Bezig zijn met je uiterlijk

Mannen houden ervan als een vrouw zelfverzekerd is. Natuurlijk snappen wij dat niet elke vrouw dat is, en zeker niet op zo’n kwetsbaar moment als tussen de lakens. Toch is beginnen over je te dikke buik of te je harige benen tijdens het rollebollen een echte no go voor mannen. Ze vinden je écht perfect zoals je bent, dus ze willen liever dat je geniet dan dat je daarmee bezig bent.

5. Lights out, please

We snappen dat je het fijn vindt om in het donker te rollebollen, omdat je dan minder onzeker hoeft te zijn. Toch hebben mannen dit liever niet. Ze worden opgewonden van jouw uitstraling en ze willen zien dat je geniet! Ook is oogcontact mega hot. Stap dus over je onzekerheden heen en leave the light on.

6. Over je ex praten

Foei! Je ex was misschien een tijger in bed, maar dat is nu verleden tijd. Leef in het hier-en-nu en begin überhaupt niet over andere mensen tijdens je avontuurtje tussen de lakens. Dit is echt een red flag voor mannen.

7. Zelf niks doen

In de volksmond wordt dit wel eens een ‘matras’ of ‘zeester’ genoemd. Vrouwen die alleen maar liggen en zelf geen initiatief nemen. Mannen vinden dit irritant en vaak ook een beetje saai. Ze vinden het leuk als een vrouw haar best doet en ze vinden het ook nog eens super hot. Dus kom van dat mooie kontje af en work it girl!