News

Yehes: vanaf vanavond is er een First Dates Kerstspecial te zien

Wij krijgen geen genoeg van First Dates, de show waar de dates soms zo awkward zijn dat je zelf precies weet wat je niét moet doen op een date. Onze all time favorite komt nu dus vanavond met een Kerstspecial en wij kunnen niet wachten!

First Dates komt met een Kerstspecial!

Het liefst zitten we standaard om half 7 voor de TV om naar First Dates te kijken. Even onze meningen uiten over elke date en hoe we het zelf beter zouden doen. Vanavond komt er dus een Kerstspecial uit en wij kijken er he-le-maal naar uit. Can’t wait!

Wat kunnen we verwachten?

Wat we vanavond kunnen verwachten van de aflevering is natuurlijk nog even geheim, maar we hebben wel een tipje van de sluier. Als we de verhalen mogen geloven is er heel veel kerstsfeer te verwachten. Er is een speciaal menu waar de dates een kerstgerechtje kunnen kiezen en uiteraard kerstmuziek. Niet te vergeten komen er genoeg foute kersttruien in voor, dus dit klinkt als de perfecte kerstdate. We worden er bijna jaloers van dat we dit niet kunnen meemaken. Onze favorite barman is ook weer van de partij, wederom nog een reden om vanavond te gaan kijken!

Meer kerst!

Wij zijn al helemaal in de kerststemming en kunnen geen genoeg krijgen van deze gezelligheid. Netflix staat nu vol met kerstfilms waarmee jij ook in deze stemming kan komen. Ook krijgen Love Island en All you need is love binnenkort ook een kersteditie! Genoeg te zien dus. 

Lees ook:

7 x net aan het daten versus al jarenlang een relatie

Dit is dé gouden tip om van jouw beginnende- een serieuze relatie te maken

 

Must reads 👀