News

Oh oh oh: André en Rachel hebben knallende ruzie

We zijn nog lang niet klaar met André Hazes en het schijnt dat hij nu een knallende ruzie heeft met zijn moeder. Volgens meerdere bronnen zou André in dilemma zitten tussen zijn moeder en zijn ex-vriendin Monique. Let’s look into it, shall we?

Hebben moeder en zoon écht knallende ruzie?

De laatste tijd is het geen geheim dat André Hazes niet zo goed gaat. Maar nu schijnt hij ook een heavy ruzie te hebben met zijn moeder. Volgens bronnen zou hij samen met zijn moeder naar de Verenigde Staten gaan, maar dit gaat klaarblijkelijk niet door. 

It’s (not) a party in the USA

Dus, laatst werd bekend gemaakt dat André met zijn moeder naar Florida zou gaan om daar een documentaire op te nemen over André’s leven. Ook brachten de twee vroeger veel tijd door in Orlando en besloot André om een tijdje te gaan wonen in the USA. Maar of dit nu nog steeds doorgaat is de grote vraag.

Dilemma

Volgens onze roddelqueen Yvonne gaat het tripje niet meer door voor André en Rachel. Ze laat op haar Instagram weten dat André dus in een groot dilemma zit. Aan de ene kant wil hij Monique terug maar Monique geeft aan dat zijn moeder er nooit meer in komt. En aan de andere kant heeft André een goede band met zijn moeder maar Rachel heeft ook niks met Monique. Moeilijke situatie, hè?

Vervolgens laat Yvonne ook weten dat dit conflict helemaal niet goed is voor de zanger. André zou dus naar de Verenigde Staten gaan met zijn moeder maar is nu van plan om helemaal alleen te gaan. 

Hoe zou deze soap aflopen?

Lees ook:

Andre’s ex Sarah van Soelen vertelt over de reden achter haar cocaïneverslaving

Deze 4 dingen heb je in een relatie écht nodig

Must reads 👀