Beauty

Wallen? Probeer deze TikTok-hack en ze verdwijnen als sneeuw voor de zon

Zwaar weekend gehad? Of gewoon net niet goed genoeg geslapen afgelopen nacht? Dan is er een grote kans dat je wallen zichtbaar zijn vandaag. Gelukkig hoef je niet urenlang met komkommers onder je ogen op de bank te gaan liggen om dit te verhelpen, want wij hebben de TikTok-hack gevonden die je hier in no-time vanaf helpt. 

Met deze TikTok-hack verdwijnen je wallen als sneeuw voor de zon

Tuurlijk helpt een laagje concealer hier ook bij, maar het is beter om het hele probleem meteen te verhelpen. Dan ben je namelijk gewoon meteen helemaal van je donkere kringen af. Gelukkig hebben wij daar de perfecte TikTok-hack voor!

Twee soorten wallen

We hebben deze hack aan Maddie Prettyman te danken. Van haar dermatoloog kreeg ze een advies en ze besloot deze te delen met haar volgers op TikTok. Dennis Gross heeft haar namelijk laten weten dat er verschillende soorten wallen zijn. Je kan namelijk dunne huid onder je ogen hebben, maar ook verkleurde huid. Hier kan je achter komen door zachtjes aan de huid onder je ogen te trekken. Als je huid, na het loslaten, weer teruggaat naar de normale kleur (dus niet paarsig of blauw) is er sprake van een dunne huid. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je een verkleurde huid.

@the_skinthusiast

#duet with @madiprettyman #darkcircles are one of the hardest complaints to treat! #skintips

♬ original sound – Madi Prettyman

De hack

Als jij een dunne huid onder je ogen hebt, kan je eens even naar je oogcrème gaan kijken. Voor die dunne huid moet je namelijk een energizing crème met vitamine C gebruiken. Voor de verkleurde huid heb je crème met retinol nodig, die de verkleuring minder maakt en de wallen dus vermindert. 

Lees ook:

Oops: slapen met los haar is dus slechter dan je denkt

Wat? Dit is de nieuwe beauty trend: donkere kringen onder je ogen