News

De relatie van Joop en Chelsy uit Temptation Island is alweer over: “genept met ogen open”

Alles leek koek en ei te zijn tussen Chelsy en Joop uit Temptation Island, maar niks is minder waar, want tijdens een vakantie naar Athene is hun prille relatie toch echt gestrand…

De relatie van Joop en Chelsy uit Temptation Island is over

Joop en Chelsy uit Temptation Island maakte een paar weken geleden hun relatie bekend via Instagram en het leek heel erg goed te gaan met het koppel. Zo zijn ze samen op vakantie naar Griekenland en zagen we veel kiekjes van de twee voor bij komen. Maar helaas is niks minder waar en maakte Joop vanmorgen bekend dat het over en uit is tussen hem en Chelsy en schrijft: “Helaas, it’s over. Vertrouw niemand die openheid afdwingt en het zelf niet doet. Later de uitleg… Mijn hart daar is nog nooit zo hard op getrapt. Maar ik begrijp goed dat als je zelf niet durft te dromen waar je leven heen kan gaan, dat twijfel een killer is. Genept met open ogen waar ik zelf bij stond.” Wow, dat hadden wij niet zien aankomen! 

Joop en Chelsy uit elkaar

Beeld:  Instagram @joopdoku

Joop blijft positief ondanks de situatie

In andere Instagram Stories zien we ook dat Joop alleen in een auto zit in Griekenland, waarbij hij schrijft: “Life can be a bitch, maar je gevoel negeren is nog erger.” Maar ondanks hun gestrande relatie, probeert Joop wel positief te blijven in de situatie: “Soms leert het leven jou om nog meer van jezelf te houden op de meest harde manieren, wanneer je zelf te veel bent verblind. De lerende les is hard, maar het eindresultaat belooft een oase, om maar 1 keer te ervaren. Iets waar ik graag van vast hou.” Wij zijn heel erg benieuwd wat er tussen Chelsy en Joop is gebeurd, want gisteren was alles nog gewoon goed tussen de twee. We keep you updated girls, want Joop zegt wel later nog een uitleg te geven!  

Joop en Chelsy uit elkaar

Joop en Chelsy uit elkaar

Bron: Instagram @joopdoku

Lees ook: 

Must reads 👀