Lifestyle

Kan je echt niet wachten? Dit zijn 4 ideale momenten voor een vluggertje

Vluggertjes zijn leuk, spannend, sexy en écht niet te ontbreken in het seksleven van jou en je lover! Aangezien wij zelf ook fan zijn hebben wij even de beste momenten voor een vluggertje op een rijtje gezet voor jullie.

Dit zijn de beste momenten voor een vluggertje

For us ladies is de uitkomst van een vluggertje niet altijd even lekker als voor de man. Wist je dat vrouwen minimaal 20 minuten moeten opwarmen om hun hoogtepunt te bereiken? Helaas hebben we in onze drukke levens tegenwoordig niet altijd zoveel tijd meer, en daarom zijn vluggertjes toch een leuke oplossing. Welke ga jij uitproberen? 

Een hele leuke wekker

We beginnen meteen goed! Ben jij ‘s ochtends net iets eerder wakker dan je lover? Tijd voor jou om wekker te spelen. Maak je partner wakker met het gevoel van jouw mond tussen zijn benen. Eenmaal wakker klim je er lekker bovenop. Nadat jullie klaar zijn hebben jullie geen koffie meer nodig, want we kunnen ons niet voorstellen dat jullie van dat vluggertje nog niet wakker zijn.

Elkaar inzepen onder de douche

Vraag even subtiel of hij de badkamer in komt als jij aan het douchen bent. Het is dan leuk om zijn favoriete delen van jou dan lekker extra in te zepen. Hem overhalen om je te vergezellen zal ook geen lastige taak zijn. Zeep hem vervolgens lekker in! Vergeet ook niet dat je een douchekop goed kan betrekken tijdens dit vluggertje. Zo beginnen jullie helemaal voldaan en schoon aan jullie dag. Succes gegarandeerd! 

Thuis(t)werken

Eenmaal keihard aan het werk thuis of op school zien wij ook zeker mogelijkheden voor een vluggertje. De momenten dat jullie niet meer geconcentreerd zijn, zijn perfect te verhelpen met een heet vluggertje. Ga dus op het juiste moment op zijn schoot zitten en rijd dan tegen hem aan. Zorg dat jullie je broek zo snel mogelijk uit hebben! Creëer een andere hoek door je benen over de stoelleuning te leggen, je benen zijn dan extra open. Dit vereist wel wat bovenbeenspieren, maar believe us: het is het proberen waard. 

Saai feestje? Geen probleem!

Als het feestje niet helemaal op gang komt, moet je daar maar zelf voor zorgen. En wat is een betere manier dan je partner te verleiden? Tijd om jouw verleidelijkste flirtskills in te zetten; stuur hem een sexy appje, fluister iets in zijn oor, raak hem subtiel aan als hij langsloopt. You know what to do! Later op de avond trek je hem de badkamer in, doe je je rok omhoog (oh, ja, een rok is wel een must bij dit vluggertje), ga je op de wastafel zitten en trek je hem naar je toe. Probeer maar eens stil te blijven als je zó opgewonden bent. Het idee van seks hebben in iemand anders zijn badkamer met allemaal andere mensen thuis, maakt dit vluggertje onvergetelijk! Wil je hem al helemaal gek maken? Stop dan halverwege, geef hem een zoen en laat hem weten wat je later vanavond nog voor hem in petto hebt. Geloof ons, het zal het helemaal waard zijn. 

Lees ook:

Attentie: dit zijn de 12 raarste fabels over ‘de daad’

Breng jezelf tot een enorm hoogtepunt vanavond door deze techniek toe te passen