News

Dit is alles wat we weten over seizoen 3 van Outer Banks

Wij konden ons geluk niet op toen Netflix gisteren bekend maakte dat er een derde seizoen van Outer Banks komt. Maar wat gaat er in het derde seizoen eigenlijk allemaal gebeuren? Wij hebben alles wat je wil weten over seizoen 3 van Outer Banks voor jou op een rijtje gezet!

Alles over seizoen 3 van Outer Banks

Alles over seizoen 3 van Outer Banks

Ondanks dat Netflix gisteren bevestigde dat er een derde seizoen van Outer Banks komt, is er nog niet zoveel bekend over dit seizoen. Maar nadat de cast aan het einde van seizoen 2 op een mysterieus eiland terecht kwam en we erachter kwamen dat de vader van John B nog in leven was, waarbij hij een deal maakte met Limbrey die haar ogen op de schat heeft gericht. Is er dan ook een grote kans dat we Sarah Cameron en de rest van The Pogues sowieso weer terug zullen gaan zien. Daarnaast hebben de producenten van Outer Banks ook laten weten dat er in seizoen drie meer op het mysterie en de mythologie rondom de schat gefocust zal worden. Dus dat belooft wat…  

De releasedatum van seizoen 3 van Outer Banks

Het is helaas nog niet bekend wanneer we seizoen 3 van Outer Banks kunnen bingewatchen, maar er is waarschijnlijk een grote kans dat dit wel nog even gaat duren. Omdat het tweede seizoen ruim een later dan het eerste seizoen op Netflix kwam. Dus dat betekent nog even geduld hebben, girl, en mocht je in de tussentijd toch niks te doen hebben kun je natuurlijk altijd even de eerste twee seizoenen van Outer Banks opnieuw kijken. Pak er een kleedje en een kopje thee bij, want dat is met dit weer wel nodig!  

Lees ook: