Astrologie

Dit is jouw toekomstige hond volgens je sterrenbeeld

hond

Woef! Wil jij al heel lang een hondje kopen maar heb je geen idee welk ras bij jou past? Dan hebben wij goed nieuws! Je kunt namelijk jouw toekomstige hond vinden door middel van je sterrenbeeld! 

Ram (21 maart – 19 april)

De Australian Shepherd is van oorsprong een herdershond, en past goed bij  jouw karakter. Rammen zijn vaak zelfverzekerd, vastberaden en energiek. De Australian Sherperd is een slimme en energieke hond, maar hij heeft wel genoeg aandacht nodig. Zo baasje, zo hond, I guess?

Stier (20 april – 20 mei)

Stieren zijn vaak een beetje gevoelig aangelegd, en een tikkeltje lui. Je houdt niet van te veel prikkels en dus heb je een rustige, blije hond nodig. Een Berner Sennen heeft een nuchter karakter en ze zijn gemakkelijk in omgang. Perfecte match dus! Ook is de Berner Sennen een master in bankhangen. Just me, Netflix and my dog.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Jij hebt een veelzijdig karakter, waardoor het soms lijkt alsof je twee persoonlijkheden hebt. Een Chihuahua is aan de ene kant vermakelijk en energiek, en aan de andere kant ook spichtig en bezitterig.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Een kreeft heeft een veelzijdige persoonlijkheid waardoor het soms kan voelen alsof je diegene niet echt kent. Jouw hond moet natuurlijk daarbij passen en een Yorkie is dan ook jouw perfecte match! Ze zijn goed gezelschap, levendig en ze hebben een sterke persoonlijkheid. Ze zijn vaak wel wat moeilijker te trainen. Maar dat vind jij vast niet zo erg 😉

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

De Husky heeft een hartelijk en vriendelijk karakter, net als jij. Leeuwen zijn vaak gepassioneerd en dominant, en dat past goed bij een Husky. Nog een karaktereigenschap van de Husky is dat ze heel eigenwijs kunnen zijn als ze hun zin niet krijgen. Herkenbaar, Leeuw?

Maagd (23 augustus – 22 september)

De Shiba Inu is een Japans hondenras. Het karakter van de Shiba Inu sluit goed aan bij die van jou. Ze zijn intelligent maar bescheiden, en leuk in omgang. Wel kunnen Shiba´s overal in komen door slimme omwegen te nemen. Berg je schoenen dus ergens hoog op.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Een Weegschaal en een labradoodle passen goed bij elkaar omdat ze beide charmant en intelligent zijn. Ze houden van aandacht krijgen en sociaal zijn, maar een rustig avondje chillen op de bank vinden ze ook super chill. Match made in heaven right?

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Duitse herder is net als een Schorpioen zelfverzekerd, nieuwsgierig en ze nemen graag de leiding. Niet zo gek dus, dat jullie goed bij elkaar passen. Een Duitse herder geeft jou een veilig en geliefd gevoel. De herder zal je altijd beschermen en ze zijn super loyaal aan hun baasje. Ook is dit Duitse hondenras het meest toegewijde en moedige van allemaal. Snap je nu waarom politiehonden vaak Duitse herders zijn?

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters hebben een extraverte persoonlijkheid en zijn daarom vaak nieuwsgierig, charmant en energiek. En dat past perfect bij deze prachtige viervoeter. Golden Retrievers zijn super royaal, en willen niets liever dan je liefde geven en gelukkig maken. Ook is de Golden Retriever het perfecte gezelschap als je op avontuur gaat.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Een Franse bulldog past bij jou door jullie soortgelijke uiterlijk. Joke! Wel passen jij en je Frenchie bij elkaar omdat jullie beiden betrouwbaar en loyaal zijn. Een bulldog brengt het kind in jou naar boven en is de beste knuffelaar die er is. Cuddle buddies for life!

Waterman (20 januari – 18 februari)

De beste eigenschappen van de Waterman zijn dat ze onafhankelijk en origineel zijn. Ze vinden alone time belangrijk, maar een hond is natuurlijk welkom. Een Chow Chow zou wel eens jouw toekomstige hond kunnen worden. Ze zijn loyaal, maar ook onafhankelijk en chill.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen hebben soms de neiging om zichzelf weg te cijferen voor een ander. Tijd om daar verandering in te brengen met een hond. Jij zorgt namelijk niet alleen voor hem, hij ook voor jou. De Cavalier is gek op aandacht en wil het liefst de hele dag bij jou zijn. Ze knuffelen graag, en zijn dus perfect om jou even wat tijd voor jezelf te geven.

Beeld: Instagram