News

Andre’s ex Sarah van Soelen vertelt over de reden achter haar cocaïneverslaving

De ex van André Hazes Sarah van Soelen heeft een drugsverslaving gehad, maar gelukkig is de girl alweer twee jaar clean. Nu vertelt Sarah openhartig over de reden achter haar cocaïneverslaving aan Beau Monde!

Sarah van Soelen vertelt over de reden van haar cocaïneverslaving

Sarah van Soelen kennen we natuurlijk allemaal als de ex van André Hazes, maar nu vertelt zij heel open over haar drugsverslaving aan Beau Monde en hier hebben wij heel veel respect voor. Zo vertelde zij dan ook dat zij op haar 17e voor het eerst in aanraking kwam met drugs: “Op mijn zeventiende nam ik mijn eerste lijntje coke. Dat stappen, met alles wat ik erbij vond horen, was een verdoving van iets. Maar dat zie je pas later in.” Met hulp kwam ze erachter dat ze in die tijd onbewust worstelde met dingen, zoals nare ervaringen in haar jeugd en dat haar biologische vader er nooit is geweest.

Sarah is nu al twee jaar clean

Gelukkig is Sarah op dit moment al twee jaar clean, maar het ging zo ver voor haar dat zij vijf dagen per week gebruikte: “Toen heeft een van mijn beste vrienden aan de bel getrokken. We maakten de afspraak dat ik het voor de kerst aan mijn ouders zou vertellen. Anders zou hij het doen.”  Toen Sarah net was afgekickt kwam zij erachter dat zij zich altijd heel eenzaam heeft gevoeld en in herstel is zij erachter gekomen hoe dat kwam: “Mijn coach heeft me ook opnieuw leren voelen. Door de drank en drugs waren al mijn emoties, of het nou blijheid, verdriet of boosheid was, uitgeschakeld.”

Ze heeft moeite met de roddels over haar drugsverslaving

Sarah vindt het dan ook heel erg dat haar drugsverleden door de media werd betrokken in haar voormalige relatie met André Hazes: “Ik zou liegen als ik zeg dat het me niets doet, want ze proberen me kapot te maken. Ze vergeten dat ik een mens van vlees en bloed ben.” Volgens Sarah zijn alle geruchten waarin wordt beweerd dat Sarah en André met coke zijn betrapt door haar ouders, waardoor ze een terugval kreeg en moest worden opgenomen ook allemaal absoluut niet waar: “daar werd ik heel verdrietig van. En als het wel zo was, dan was ik daar eerlijk over geweest. Een terugval kan nou eenmaal gebeuren. Volgens mij beseffen mensen niet wat een verslaving met je doet en waar wij allemaal doorheen moeten.” Wij vinden het in ieder geval mega knap dat Sarah hier zo over durft te vertellen!  

View post on Instagram
 

Lees ook: 

Dit zijn de vaak voorkomende fouten die vrijwel elke vrouw maakt in een relatie

Wow: Delphine van Temptation Island deelt before en after van haar afvalproces

 

Must reads 👀