Lifestyle

Deze vijf dingen gaan jouw ouders nooit snappen

Je ouders leerden jou alles, maar nu moet jij het één en ander aan je ouders uitleggen. Er zijn namelijk een paar dingen die je moet blijven uitleggen en gaan je ouders waarschijnlijk nooit snappen. Kinda cute but mostly annoying! 

Deze dingen moet je áltijd uitleggen aan je ouders

Waar zou je zijn zonder je ouders? Ze hebben tenslotte alles aan je geleerd maar nu zijn de rollen omgedraaid. Dit zijn de vijf dingen die je ouders nooit gaan snappen.

Hoe werkt de telefoon precies?

Duty calls wanneer je ouders die nieuwe telefoon hebben gekocht. Reken er maar op dat ze honderd-en-één keer aan je gaan vragen hoe je die ene app moet downloaden. Alle onbekende knopjes en functies moet je (keer op keer) gaan uitleggen aan ze.

Het is normaal om casually late te zijn

‘’In mijn tijd begonnen de feestjes op een normale tijd.’’ Já mam! We blijven maar uitleggen dat de echte gezelligheid pas om 10 uur begint. En het gesprek wordt al helemaal leuk zodra je het woord club gebruikt en de tijd waarop je pas thuis bent.

Sunday equals Netflix

Zondag is de échte uitrustdag, met een eventuele kater. ‘S middags je bed uitkomen om vervolgens op de bank te gaan liggen, de meeste ouders snappen hier niks van. Want je hebt zo he-le-maal niks meer aan je dag. We don’t care.

Dat de mode nu echt al wat anders is

‘’Er zit een, uh, gat in je broek.’’ Nee, serieus?! Ouders zullen de mode van deze tijd ook nooit echt begrijpen. Crop tops, mega wijde broeken en te kleine jurkjes; ze vinden het maar raar.

De hele dag op je telefoon zitten vinden we écht leuk

Oh oh oh, hoe vaak we de opmerking hebben we gehad of we al vierkante ogen hebben, het is onwerkelijk. Ouders snappen nou eenmaal niet dat ons leven eigenlijk op die telefoon staat en we dat dus ook moeten bijhouden.

Lees ook:

Herkenbaar: dit zeiden je ouders vroeger altijd tegen je

10 volwassen momenten waarop je weer terug wil naar je kindertijd