Astrologie

Zo ben jij in relaties volgens je sterrenbeeld

relaties-sterrenbeeld

Altijd al door de ogen van je partner willen kijken om te zien hoe jij bent in de relatie? Dan hebben de sterren gesproken voor je, want zo ben jij in relaties volgens jouw sterrenbeeld. Ben jij een verleider of een enorme huismus? Kom er snel achter!

Ram | 21 maart – 19 april

De Ram is in de liefde erg impulsief en avontuurlijk. Een relatie met de Ram betekent veel verrassingen en cadeautjes. Als de relatie een sterke seksuele energie heeft is de Ram echt trouw en loyaal, ook houdt de Ram ervan om te verdienen en te veroveren want jij bent snel verveeld en uitgekeken op iets. Daarom is het voor de Ram belangrijk om uitgedaagd te worden.

Stier | 20 april – 20 mei

Jij, Stier, bent het meest behulpzame teken en dus ook in de liefde zet jij de behoefte van de ander boven die van jezelf. Als de Stier the love of their life heeft gevonden zal hij of zij diegene ook levenslang steunen. Aandacht, sensualiteit en fijngevoeligheid zijn een must in een langdurige relatie voor de Stier.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

De Tweelingen is oprecht geïnteresseerd in hun partner en laat dat zeker ook merken. Het is voor jou vooral belangrijk dat de relatie leuk is, maar voor jou is het moeilijk om langer dan twee weken ergens aan ‘’vast’’ te zitten. De Tweelingen is vaak snel al ergens op uitgekeken.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Emotionaliteit en sensitiviteit zijn de sterkte en zwakste eigenschappen van de Kreeft. Een Kreeft voelt hun lover heel snel aan en probeert ze op hun gemak te stellen. Voor de Kreeft is vertrouwen en zekerheid heel belangrijk in een relatie. Als de Kreeft zich fijn voelt zal hij/zij er alles aan doen om een huiselijk en warm gevoel te geven.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Warm, grappig en charismatisch, sound like a Leeuw. De Leeuw geeft aandacht, liefde, cadeaus en genegenheid; alles wat je maar zou willen hebben. Maar de Leeuw heeft een nogal groot ego. Zodra de partner van de Leeuw hem of haar niet genoeg respect of aandacht geeft, komt de echte Leeuw naar boven. Het is dus altijd een avontuur!

Maagd | 23 augustus – 22 september

Jij, Maagd, kijkt naar potentie in een persoon. Maar dit kan ervoor zorgen dat je hele hoge verwachtingen hebt en dan valt de realiteit je soms zwaar. Als de Maagd zo doorgaat, is er een risico dat de Maagd alleen overblijft. Maar in een relatie is de Maagd erg loyaal.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

De Weegschaal is verliefd op liefde en hierdoor zal de Weegschaal ook niet snel opgeven. Doordat de Weegschaal rustig en beschaafd is, zal ie alles vaak positief inzien. Maar ze zijn ook materialistisch, oppervlakkig en ijdel; wat de relatie oppervlakkig kan maken. Als de minder goede eigenschappen naar voren komen dan zal de relatie een hele andere kant op gaan.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

De Schorpioen wordt niet snel verliefd, maar zodra ze verliefd zijn is de Schorpioen liefdevol en loyaal. De uitstraling van de Schorpioen trekt zonder moeite aandacht, ze hebben een natuurlijke sex appeal. Maar een Schorpioen is ook bezitterig en jaloers. Het is bij een Schorpioen all or nothing.

Boogschutter | 22 november – 21 december

De Boogschutter is eerlijk en gehecht aan zijn of haar vrijheid. Zolang hun vrijheid niet op het spel staat is de Boogschutter heerlijk gezelschap. Met een Boogschutter hoef je je nooit te vervelen, want ze houden van avontuur. Maar ga je dit niet aan, dan heeft de Boogschutter al gauw geen interesse meer in je. De Boogschutter wil graag een gelijkwaardige partner met eigenwaarde en zelfvertrouwen.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Je kan werken om te leven of leven om te werken. En de Steenbok is een echte girlboss. Alles voor de Steenbok is pure business. De Steenbok weet niet zo goed hoe ze om moet gaan met emoties en liefde en zal werk dus ook op nummer 1 zetten. Het is dus tijd dat de Steenbok de liefde een goeie kans van slagen geeft!

Waterman | 20 januari – 18 februari

De Waterman is een echt mensenmens, dus als je een relatie aangaat met de Waterman ga je ook een relatie aan met de vrienden van de Waterman. De Waterman zoekt iemand waarmee ze een hechte en diepe vriendschap aan kunnen gaan. Zodra het over is met de liefde stelt de Waterman vaak voor om nog vrienden te blijven en wil dit ook écht. De Waterman kiest vaak voor de makkelijkste weg.

Vissen | 19 februari – 20 maart

De Vissen zal bij problemen vaak wegrennen maar zal je niet snel verlaten. Als jij de Vissen iets verkeerds hebt aangedaan zal die je niet snel vergeven. De Vissen zal voor eeuwig op zoek zijn naar het gevoel van liefde. De Vissen kan jou onvergelijkbare romantiek geven of hoofdpijn.

Beeld: To All The Boys