Celebs

Deze Temptation Island verleidster maakt een carrièreswitch en gaat acteren in GTST

Kennen we het seizoen Temptation Island Vips uit 2019 nog? De verleidsters waren er toen erg in geslaagd om de mannen in de villa te verleiden. Een specifieke dame lukte het zelfs zó goed, dat ze nu een stapje omhoog wil. Tijd om afscheid te nemen van reality-tv en om hallo te zeggen tegen acteren in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

Deze Temptation Island Vips verleidster gaat acteren in GTST

Wij zijn benieuwd waar we haar na GTST nog meer op televisie zullen tegenkomen!

Niemand minder dan..

We hebben het natuurlijk over verleidster Daniëlle Koppers. In 2019 slaagde zij erin om met de enige echte Thomas Cox aan te pappen. Thomas was samen met Yasmin, zijn vriendin toentertijd, aan het verleidelijke avontuur begonnen. Nadat Yasmine sneaky beelden van hem had gezien, gaf ze hem een beeld terug waarin zij met een mannelijke verleider zoende. Thomas was hier zo kapot van, dat hij al zijn pijlen op Danielle richtte.

 

View post on Instagram
 

 

Verleidelijke rol

Nu heeft de beauty dus (half) voor een ander pad gekozen. Acteren in het bekendste Nederlandse programma: Goede Tijden, Slechte Tijden. Ze laat zich hier wel zien op de manier waarop we haar al kennen; als verleider. In de week van 13 december zullen we Daniëlle als Denise zien in GTST als hoofdrolspelers Richard en Daan naar een stipclub gaan. Daar probeert ze Daan te verleiden, maar helaas heeft ze daar niet zoveel succes mee als in Temptation Island Vips. Ze slaagt er niet in om Daan te verleiden en we zien haar dus na deze aflevering niet meer terug. Kort maar krachtig!

Lees ook:

Babynews! Deze Love Island deelneemster is bevallen van haar eerste baby

Wow: Delphine van Temptation Island deelt before en after van haar afvalproces

Must reads 👀