News

Wow: Delphine van Temptation Island deelt before en after van haar afvalproces

Over Bert en Delphine hebben we de afgelopen tijd absoluut genoeg gelezen. De twee zijn inmiddels uit elkaar, Bert heeft al een andere vriendin en er is in de tussentijd ook een heuse hond-kidnapping geweest. Maar wat ons (en de volgers van Delphine) ook is opgevallen, is dat Delphine flink is afgevallen. Ze deelt nu zelf kiekjes van haar before en after. Let’s see!

Dit is de before en after van het afvalproces van Delphine

Delphine heeft aardig haar best moeten doen om van een paar kilootjes af te komen, en je kan het ook enorm goed aan haar zien. Wij vonden d’r hiervoor al prachtig, maar zijn blij dat ze zelf content is met het resultaat. Hier kan je de before en after zien van het afvalproces van Delphine!

 

Afvalproces before after Delphine Temptation Island

Bron: Instagram Delphine

20 kilo

Delphine besloot onlangs een vragenrondje te organiseren via haar Instagram-account. Hierin liet ze weten dat het contact tussen haar en Bert volledig verwaterd is, en dat het over het algemeen goed met haar gaat. Ook werd de vraag gesteld of ze was afgevallen na haar deelname aan Temptation Island, waarop Delphine met enorme trots ‘Ja, 20 kilo!’ antwoordde. 

Lees ook:

Life after Temptation Island met Bert en Delphine: smeekbedes en blokkeren op Whatsapp

What? Delphine had een relatie met een ander vlak vóór Temptation Island?!