Beauty

Finally! Deze TikTok-hack maakt een smokey eye maken een eitje

Holidays are coming! En dat betekent natuurlijk naar het kerstdiner met een prachtig kapsel, hakken, glitterjurkje en a full face of make up. Alleen dat laatste is nog wel eens een probleem, veel van ons zijn helaas niet geblessed met prachtige make-upskills. Gelukkig is er onlangs een nieuwe make-uphack viral gegaan op TikTok. Wij hebben het geprobeerd en believe us: met deze hack is het creëren van een smokey eye echt een piece of cake!

Deze TikTok-hack maakt het maken van een smokey eye echt easy peasy!

Na het gebruiken van deze hack maak jij bij iedereen indruk met jouw prachtige smokey eyes. Natuurlijk hoeft niemand te weten dat het je eigenlijk geen moeite kostte. Ga jij het proberen met kerst?

Musthaves

Om deze hack uit te proberen heb je natuurlijk een ‘beetje’ make-up nodig. Voor deze look heb je drie tinten in jouw gewenste kleur (van donker naar licht) nodig en 2 bijpassende glittersoogschaduw, de één iets lichter dan de ander. Ook is het handig om twee kwasten te hebben, 1 voor het blenden en eentje voor het aanbrengen. Mocht nou maar 1 kwastje ter beschikking hebben? Dan werkt je vinger natuurlijk ook!

Een soort verticale regenboog

Nu je al je spullen verzameld heb is het tijd om te beginnen aan de makkelijkste smokey eye van je leven. Begin met de donkerste kleur, je zet hier een verticale lijn mee vanaf je arcadeboog tot je wimperrand. Vervolgens zet je met de middelste kleur precies een lijntje hiernaast en dit herhaal je tot de lichtste kleur. Je krijgt een soort regenboogeffect. Daarna maak je de regenboog af met de shimmers. Deze zet je ook verticaal naast elkaar, naast de oogschaduw die al op je ooglid zit. Nu alle oogschaduw op je ooglid zit, is het tijd voor de belangrijkste stap: het blenden. Hier heb je je fluffy blendingbrush dus echt voor nodig. Neem even je tijd tot het allemaal mooi in elkaar over loopt. Hierna wil je misschien nog meer glitter toevoegen en de middelste kleur op je onderste wimperrand. Wat mascara, en je prachtige kerstlook is af! Makkelijk, hè?

@lenkalul

trying viral eyeshadow hack❤️‍🔥 i don’t hate it lol 🙂 ib @i.an.ya.i <3 ##makeup ##makeuphacks ##makeuptutorial ##makeuptransformation

♬ SHE IS THE MOMENT – haley

Waar je deze hack nog meer bij kan toepassen:

Blut? Deze date-ideeën kosten weinig tot geen geld

Dit is dé perfecte eerste date volgens jouw sterrenbeeld