News

Yehes; dit is de trailer van de jubileumaflevering van Harry Potter

OH MY GOD, Harry Potter fans opgelet want de reünie is een feit! Twintig jaar geleden kwam de eerste film van Harry Potter uit en nu komt er een special. HBO Max deelt de teaser ein-de-lijk met de castleden van Harry Potter.

Special edition?!

1 januari 2022 is de dag waarop de Harry Potter-fans absoluut een dansje doen, want dan komt de reunie online op HBO Max. Goed begin van het nieuwe jaar dus! Lees hier alles over de speciale aflevering.

Wie gaan we terugzien?

Great news! Onze drie faves keren terug voor de reünie. Harry, Hermelien en Ron AKA Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint komen alle drie sowieso terug voor de reünie! In de trailer wordt de rest natuurlijk ook bekend gemaakt. Zo zien we Tom Felton (Draco Malfidus), Evanna Lynch (Luna Leeflang), Bonnie Wright (Ginny Wemel) en Matthew Lewis (Marcel Lubbermans) ook allemaal terug. Dat betekent dat we de ‘Big Seven’ gewoon weer terug gaan zien! En natuurlijk zijn de bad guys ook terug te zien. We hopen daarnaast dat er een eerbetoon te zien is aan lan Rickman (Professor Sneep), Richard Harris (Perkamentus) en aan Helen Mcrory (Narcissa Malfidus). We zijn erg benieuwd hoe dit allemaal tot stand gaat komen! 

Trailer

Emma Watson deelde op haar Instagram een kleine trailer voor Return To Hogwarts. Maar deze trailer verklapte niet veel over de jubileumspecial.

View post on Instagram
 

 

Bekijk hier de trailer die HBO Max heeft gedeeld! Hoe enthousiast ben jij over de speciale aflevering?

Watch on YouTube

Lees ook:

Zien: Rijk Hofman en Loiza Lamers presenteren het nieuwe reality-programma ´Singletown´

Quiz: Wat is jouw Zweinstein huis?