Celebs

Babynews! Deze Love Island deelneemster is bevallen van haar eerste baby

Het maakt niet uit wat voor rotdag we hebben, pasgeboren baby’s maken ons altijd weer blij. Deze deelneemster uit Love Island is op 5 december gezegend met een dochtertje. Een extra Happy Sunday, dus!

Deze Love Island deelneemster is bevallen van haar eerste dochtertje

En wat is ze schattig! Lees verder om de pasgeboren baby te zien. So adorable!

Casey-Lee Wolf Goosby

De nieuwe mama is natuurlijk niemand minder dan Sha uit het eerste Nederlandse seizoen van Love Island. In juni kondigde ze aan dat ze in verwachting was, en nu is het kleine meisje dus eindelijk op de wereld gezet. “She’s finally here! Casey – Lee Wolf Goosby”, schrijft Sha in het bijschrift van een foto van Casey. “We zijn zo verliefd op dit kleine wonder. Ik zal jullie vragen binnenkort beantwoorden, maar eerst is het tijd voor wat quality time.”

View post on Instagram
 

Wie is de papa?

In Sha’s seizoen was zij een eerst een match met Mac en daarna toch met Jaap. Tussen hen is het niks geworden. Maar dat is maar goed ook, want anders had ze de vader van haar prachtige kindje nooit ontmoet. Fotograaf Casey Goosby is degene die Sha’s hart heeft gestolen. Wij wensen het nieuwe gezinnetje al het geluk in de wereld toe met hun babywolfje.

View post on Instagram
 

Lees ook:

Hardlopen is dus helemaal niet nodig; rustig wandelen heeft hetzelfde effect

Het leven van Mert van Love Island loopt blijkbaar niet op rolletjes na de break met Joan

Must reads 👀