Lifestyle

5 x originele en leuke kerstcadeaus voor je beste vriendin

Met Kerstmis is het altijd leuk om je beste vriendin een cadeautje te geven. Dat laat echt even zien hoe erg je haar waardeert. Maar my god, zo’n origineel cadeau verzinnen is nog lastiger dan je denkt! Wij hebben daarom 5 leuke kerstcadeautjes voor je bedacht! 

5 originele en leuke kerstcadeaus om te geven aan je bestie

Je bff is niet voor niets je bff. Het is daarom extra belangrijk dat je het leukste cadeau ooit geeft. Geen inspiratie? Dit zijn onze persoonlijke favorieten:

Een dagje weg

Herinneringen zijn de beste cadeaus om te geven, vinden wij. Plan daarom een dagje weg voor jullie twee. Een dagje shoppen en uit eten gaan of wandelen met alpacas. Samen hebben jullie sowieso een leuke dag en houden jullie er een superleuke herinnering aan over!  

Magazine over jullie leven

Samen terugblikken op de rare dingen die jullie hebben gedaan is echt heel erg leuk. Maak bijvoorbeeld een magazine! Je kan hier hoofdstukken in zetten over verschillende dingen in jullie levens. De opties zijn eindeloos: lelijke foto’s, verhalen over het uitgaan, blunders, exen, jongens, drama, nog meer lelijke foto’s! Jouw bestie waardeert dit persoonlijke cadeau sowieso en zal het altijd koesteren. 

Een gepersonaliseerd cadeau

Zo’n magazine kost superveel tijd en dat is helaas een luxe die de meeste van ons helaas niet hebben. Een gepersonaliseerde trui, mok of sokken zijn daarom ook erg leuk om te geven én te krijgen! 

Sieraadje

Sierraden zijn altijd leuk! En hoe leuk is het dat als je BFF naar dat ene armbandje kijkt, ze meteen aan jou moet denken? 

Concertkaartje

Samen naar die boyband waar jullie vroeger altijd naar luisterden? Perfect cadeau! Kijk maar hoeveel liedjes jullie nog kunnen meeblèren, net als in the good old days. Want onthoud: herinneringen zijn de beste cadeaus om te geven!

 

Lees ook:

Dit is wat de manier waarop jij je koffie drinkt zegt over je persoonlijkheid

Zien: Rijk Hofman en Loiza Lamers presenteren het nieuwe reality-programma ´Singletown´